Pacat nu prea pot scrie corect pe net... prea multe discutii... o fi si varsta dar inainte sa comentati aiurea, la nodul din papura ar fi trebuit sa, va stabiliti si sfarsitul
Pe fiecare forum e unu care debia asteapta o greseala cat de mica, pentru a "penaliza" pe cel in cauza
Ma scuzati ca nu va bag in seama apropo-urile poate asa-s eu mai nesimtit, insa am si performante pe plan intelectual ciudat una dintre ele tine de un eseu, si aparitia intr-o carte de creatii ale elevilor...
Inainte sa vorbiti, ar mai trebui sa fie si o mica retinere, daca nu mai mare, caci poate nu totdeauna aveti dreptate, la fel cum si mingile care par imposibil de scos....mai revin pe masa

In fine, O sarbatoare pascala cat mai fericita alaturi de cei dragi, si cat mai multe performante pe plan sportiv....
===================================== later edit
prin acel "voi" si modul de vorbire la persoana a II-a plural, nu ma refeream decat la useru in cauza al carui nick nici nu lam retinut...ma scuzi
Ne bagam la un curs de romana?:>
:twisted: defapt eu fac tenis de masă si tu romana...poate poate

reusesti sa ajungi la performanta sa tin de parerea ta in calitate de nuj ce profesor model :roll: dar pana atunci vezi ca in dreapta sus..e un mic X (vorba aia x marks the spot) vezi ce face....