Masa+fileu+paleta

Re: Masa+fileu+paleta

va multumesc tare mult pentru grija dv. o sa mutam masa jos de pe terasa, in curte, unde a stat si inainte, si voi avea un spatiu de minim 30m lungime si 15m latime. asa e mai bine?

ma scuzati ca nu am postat dar sincer de la 5 dimineata joc tenis nu stiu cati o sa ma creada dar a venit un prieten din canada si direct la mine al tenis s-a proptit :)) ideea e ca la mine nu ar fi spatiul o problema adica ceva in jur de 58 de metrii lungime si 30 latime si numai iarba dar teren drept nu denivelat adica numai gazon si ceva flori in spate dar 40 de metrii tot sunt de gazon. paleta nu prea am cine stie ce si daca tot dau un ban macar sa iau ceva bun am 2 palete profesionale de la bunicul meu care a fost jucator profesionist in fosta republica iugoslavia si logic sunt tocite, vechi, etc au vre-o 21 de ani paletele le-a luat pe vremea cand inca mai putea sa joace si as vrea ceva mai profesionist si mai nou! Alea deja sunt depasite daca lovesc cu anumite puncte ale paletei sare ca din coltul mese deoarece sunt foarte tocite fetele! Deci in concluzie o masa din hipermarket ar si ok? Dar paleta vreau ceva nou oricum!!!

o masa din hypermarket ar fii ok, dar in legatura cu paleta, nu sunt in masura sa dau prea multe sfaturi.

Ok ms astept un raspuns de la cineva in domeniu sau macar un nr de telefon sau id al luiva care se ocupa cu asa ceva!

Dl Gelu Popescu...alias "tibi" pe forum....nr tel 0728747067...super om, super preturi,super sfaturi....
Dl Vali Mircea...alias "valigti" pe forum...nr tel 0722468288..de asemenea un tip de caracter cu produse si preturi bune
Iar daca vrei sfaturi si suport de mare profunzime(cred ca mai are si materiale de super calitate)..."VISCO" pe forum

Cosmote nu au?:)) Glumeam normal :)) ms mult pentru datele de contact o sa vorbesc duminica cu ei pana atunci oricum nu am banii deci nu ma ajuta prea mult!

ba...s-ar putea sa aiba...dar nu am cunostinta de acest lucru...
pana duminica...te poti documenta...dar poti conversa pe forum....
oricum...iti doresc sa faci alegerea potrivita(ma refer la ansamblu lemn + fete)

Ms mult dar imi e cam greu sa pot ajunge fiindca sunt cu munca si nu mai ma concediu :( doar duminica sunt liber cand deobicei sunt frant de oboseala!

Back
Sus