Trage trage?Duminica dimineata voi trece prin Brăila revenind din Delta.E posibil sa ajung si eu,nu ma trece pe lista,voi telefona din timp daca ajung.Paleta o voi avea la mine oricum pt ca o folosesc pe post de mincioc la pescuit..LOL
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Trage trage?Duminica dimineata voi trece prin Brăila revenind din Delta.E posibil sa ajung si eu,nu ma trece pe lista,voi telefona din timp daca ajung.Paleta o voi avea la mine oricum pt ca o folosesc pe post de mincioc la pescuit..LOL
okye... mulțumesc frumosUser: user fara parola
Cred că vă referiți la alt "Pantelimon"Dupa ce am deschis "balul" in grupa 6 unde dupa ce l-am rugat pe Manole Alexandru (SLG) sa dea fara mila in mine am reusit sa culeg 5 puncte (11-1, 11-2, 11-2).
Im al doilea meci al grupei Pantelimon Iulian (SuperLiga) - Roman Iulian (SuperAmatur) 1-0, 1-1, 1-2, 2-2
O sa aveți știri și filmări pentru cei de acasă? mulțumesc!
Cred că vă referiți la alt "Pantelimon"![]()
Din fericire pentru noi și din păcate pentru alți organizatori, ne demonstrați că sunteți cel mai bun organizator de turnee, cu o tonă de informații pentru noi cei de acasă : foi de joc cu grupe, etc... filmari și actualizări în timp real... mă bucur pentru dvs și pentru munca depusă... sunteți un exemplu pentru oricare organizator de turnee... sper să aibe efect și asupra celorlalți, acest exemplu dat de dvs... sunt sigur că majoritatea amatorilor și nu numai sunt de aceeași părere cu mineSe filmeaza pe mai multe fronturi. Se poate urmari si transmisia Live: aici