Din cate spui, banuiesc ca stilul tau nu este tocmai ofensiv la BH, dar nu joci nici un stil complet defensiv, de la distanta de masa.
Daca joci langa masa, un lemn defensiv ca Matsushita nu iti este de folos. Desi are control mare, faptul ca are palaria mare nu te ajuta langa masa, unde trebuie sa fii rapid.
Daca raman celelalte doua optiuni, eu nu stiu sa zic despre Timo Boll All, dar am impresia ca Yasaka Sweden Classic este mai rapid. Daca este asa, atunci probabil ca aceasta este optiunea buna, intrucat de langa masa trebuie sa poti sa-ti surprinzi adversarul cu viteza ta de reactie si a mingei care vine de la tine, deci putina viteza in plus cu acelasi nivel de control (sau apropiat) iti va aduce, probabil beneficii.
Tot ce am scris mai sus poate sa se potriveasca exact ca nuca in perete, din cauza informatiilor relativ sarace pe care le-ai dat

In orice caz, Yasaka Sweden Classic este un lemn bun si controlabil pentru un stil ofensiv, cu un simt foarte placut si un echilibru foarte bun. Pe vremea speed-glue-ului, puteai sa joci cu el si la Nationale fara frica (si international, de ce nu?).