AmaTur: Turneu A "May Spring Cup" – Suceava, 30 mai 2026 (4 Cititori)

Felicitări pentru organizare și implicare. Mi-a făcut deosebită plăcere să particip la un asemenea eveniment. Stimă și respect din Arad! Felicitări tuturor participanților la mișcare și un mare bravo câștigătorilor! PS: Felicitări speciale celui mai bun tenismen din concurs, Marc H., cu care am avut onoarea să ne încrucișăm paletele. Totuși, tinerețea a avut câștig de cauză! Bravo Marc👏👏👏

Felicitări pentru organizare și implicare. Mi-a făcut deosebită plăcere să particip la un asemenea eveniment. Stimă și respect din Arad! Felicitări tuturor participanților la mișcare și un mare bravo câștigătorilor! PS: Felicitări speciale celui mai bun tenismen din concurs, Marc H., cu care am avut onoarea să ne încrucișăm paletele. Totuși, tinerețea a avut câștig de cauză! Bravo Marc👏👏👏
Va multumesc frumos pentru cuvintele deosebite! (tatal lui Marc) O sa il bucure comentariul dvs. Apreciez!

Mulțumesc foarte mult!!!

Aprecieri tuturor jucatorilor de la categoria hoby si nu numai ;) Va asteptam in numar cat mai mare si credem ca v-ati simtit bine la Suceava. Spor la antrenamente si ne vedem la urmatoarele editii ;)

AS „Ștefan cel Mare” Suceava
ACS „Cutezătorii”

🏓 Sport, Fair-Play și Prietenie! 🏓

Podium categoria Avansați:

C3OqqSj.md.jpg
Postarea a fost unită automat:

Podium categoria Open:

C3O5flp.md.jpg

Podium categoria Elite:

C3Olkiu.md.jpg C3Ol8Kb.md.jpg

Finala categoriei Avansați:

Finala categoriei Open

Finala categoriei Elite:

Ultima editare:
📸 Un mulțumesc special partenerului media stirisuceava.net, Dinu Zara, pentru fotografiile realizate pe parcursul competiției și pentru înregistrarea finalelor, contribuind astfel la promovarea tenisului de masă și la păstrarea celor mai frumoase momente ale evenimentului.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus