Meci Romania - Polonia

valentin

senior
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
București
Pe data de 29 Noiembrie 2005 se va desfasura la Sala Polivalenta din București meciul Romania - Polonia.

Nu stiu exact ora dar daca o aflu am sa o comunic.

Aloha,
Eu vin maine 26 nov. la IDM, pe la 10.
Daca e dispus cineva, ne putem antrena un pic...

PS. Pana la urma, la ce ora e meciul cu Polonia?
SIGUR este la Polivalenta ?

Aloha,
Eu vin maine 26 nov. la IDM, pe la 10.
Daca e dispus cineva, ne putem antrena un pic...

PS. Pana la urma, la ce ora e meciul cu Polonia?
SIGUR este la Polivalenta ?

Pana la urma...vine cineva sigur maine ? Daca da...ar fi o idee buna sa stabilim o zona in Polivalenta unde sa ne gasim.

Normal ca vine. :lol:

Eu voi merge sigur, dar astept intai un telefon sa vad la ce ora e. Neoficial, cica ar fi pe la 18-19:00.

Re: Meci Romania - Polonia

valentin a spus:
Pe data de 29 Noiembrie 2005 se va desfasura la Sala Polivalenta din București meciul Romania - Polonia.
Nu stiu exact ora dar daca o aflu am sa o comunic.

ORA DE INCEPERE ESTE 19. 00
DE LA ORA 17.00 INCEP ANTRENAMENTELE ( cine se duce are ce vedea !)

Cine ajunge primul, sa ocupe locuri in tribuna, ca, probabil, va fi atat de plin ca nu vom avea loc nici in picioare :lol: :lol: :lol: la cata reclama s-a facut evenimentului in presa si TV. :(

In primul rand...salutari lui Valentin si lui Mihai-Gabriel. V-am vazut pe acolo...eu stateam vizavi si cand am iesit n-am mai avut ocazia sa va salut.
Pt cei interesati..scorul a fost 3-1 pentru Romania dar meciurile au fost mult mai stranse decat o arata scorul.

Am filmat toate meciurile, cu exceptia ultimului din care nu am filmat decat jumatate ca s-a terminat intai bateria si apoi caseta. :oops:
Le voi prelucra in cel mai scurt timp si cine le va dori, poate sa ma caute. Gasim o metoda sa le dau.
Apropo, cum le doriti: Divx-uri sau pe DVD?

Si eu le vreau daca nu e cu suparare...........

le vreau si eu.
poate le puneti pe vreun site de upload sa pot sa le iau si eu.
ideal ar fi pe dc++ ca merge mai bine si face si resume.
mercic.

Ca sa iasa un DVD frumos, cu fiecare meci separat, v-as ruga, pe cei care ati fost aseara, sa-mi dati numele jucatorilor, ca pe polonezii aia nu-i stiu. De ex.: primul meci A. Crisan-Vla... si tot asa.

e gata dvd-ul pana sambata??
daca e gata fa-mi si mie o copie daca vii la idm si iti dau bani pe el pls.
mercic.

Back
Sus