Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Pe data de 29 Noiembrie 2005 se va desfasura la Sala Polivalenta din București meciul Romania - Polonia.
Nu stiu exact ora dar daca o aflu am sa o comunic.
Cine ajunge primul, sa ocupe locuri in tribuna, ca, probabil, va fi atat de plin ca nu vom avea loc nici in picioare :lol: :lol: :lol: la cata reclama s-a facut evenimentului in presa si TV.
In primul rand...salutari lui Valentin si lui Mihai-Gabriel. V-am vazut pe acolo...eu stateam vizavi si cand am iesit n-am mai avut ocazia sa va salut.
Pt cei interesati..scorul a fost 3-1 pentru Romania dar meciurile au fost mult mai stranse decat o arata scorul.
Am filmat toate meciurile, cu exceptia ultimului din care nu am filmat decat jumatate ca s-a terminat intai bateria si apoi caseta.
Le voi prelucra in cel mai scurt timp si cine le va dori, poate sa ma caute. Gasim o metoda sa le dau.
Apropo, cum le doriti: Divx-uri sau pe DVD?
Ca sa iasa un DVD frumos, cu fiecare meci separat, v-as ruga, pe cei care ati fost aseara, sa-mi dati numele jucatorilor, ca pe polonezii aia nu-i stiu. De ex.: primul meci A. Crisan-Vla... si tot asa.