AmaTur: Turneu A Medias 8-9 August 2026 (5 Cititori)

Tin sa spun si eu cateva cuvinte . Intradevar Domnul Organizator intotdeauna cand a organizat un turneu acesta a fost rapid si pus la punct din toate punctele de vedere , singurul lucru cu care nu prea sunt deacord sunt cuvintele spuse in paginile anterioare . Tin sa spun de acum ca nu sunt deacord cu actiunile acelui domn care face reclamatii , a reusit sa anuleze foarte multe turnee , multe dintre aceasta nici nu se mai organizeaza din cauza reclamatiilor lui si nu din cauza ca sala nu este in regula ci pur si simplu din cauza ca nu o mai primim din cauza reclamatiilor , dar de ce a trebuit sa se ajunga la asta ? M am interesat putin si din ce stiu eu domnul reclamant a avut niste probleme cu un anumit organizator de ce a trebuit alti organizatori sa ii anuleze dreptul de a participa la turnee in alte parti ale tarii ?( doar asa din solidaritate fata de organizatorul cu care s-a certat el in prima faza ) , din cauza aceasta s-a ajuns aici . Care era problema daca el nu mai putea sa participe la turnee la organizatorul acela din ce stiu eu organizatorul are dreptul sa refuze participarea unui jucator , daca el s-a certat acolo la sala sau a facut scandal sau etc organizatorul nu il mai primeste , de ce a trebuit sa fie si altii zmei "solidari" si nu l-au mai primit la turnee si in alte parti ale tarii chiar la 300-500 km departare ?

Pentru același motiv pentru care dacă ți se ia permisul în Brebu, nu mai poți conduce nici în Timișoara.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus