mediatizare tenis de masa zero in romania

Re: mediatizare tenis de masă zero in romania

suirad a spus:
mult tenis de masă in ultima vreme pe continent si noi nimic pe la posturile noastre
Asta nu inteleg nici eu,cum poti sa transmiti Poker si nu Tenis de Masa?!?
Pana si eu care-s "innebunit" dupa tenis de camp dar tot imi place mai mult spectacolul de la cel de masa.

atentie la lupeni PALETA DE ARGINT 2010 cel mai important concurs national pt copii 8 - 10 ani.statiunea straja va fi din nou in prim plan si vara nu numai iarna pt ski!!!!!!!!!!!!!

eu traiesc in Italia de mult timp si chiar si aici de tennis de masa nu vorbeste pe nici o parte, numai fotbal, fotbal, fotbal..etc.......
eu ma antrenez de 2 ori pe saptamana si fac 64 km de fiecare data.

te felicit pt efortul pe care l faci pt a te pregati pt tenis de masă!si programele italiene vorbesc numai despre fotbal insa ei nu au traditia noastra si performantele noastre in tenis de masă si sunt pe undeva de inteles.sarbatori fericite ibi

Si tie SARBATORI FERICITE! si la fetita si sotia ta..........iti garantez ca o sa ajunga mare sportiva.bineinteles,nu sotia.....un an nou nemaipomenit si tenislui de masa din Lupeni si Valea Jiului......sa ne vedem cu bine!

suirad a spus:
te felicit pt efortul pe care l faci pt a te pregati pt tenis de masă!si programele italiene vorbesc numai despre fotbal insa ei nu au traditia noastra si performantele noastre in tenis de masă si sunt pe undeva de inteles.sarbatori fericite ibi
Multumesc
Sarbatori Fericite :wave:

Incepe un nou an.Nimic nou au mai inceputsi alti ani ,insa acesta este un an amai greu,un an fara bani un an marcat de criza economica!!!!!!!!!!Iubitorii de tenis de masă si investitorii in acest sport vor fi insa in mare parte tot aceiasi!!!!!!!!!hai sa incercam fiecare pe segmentul nostru si dupa posibilitatile noastre sa imbunatatim MEDIATIZAREA ACESTUI SPORT ATIT DE FRUMOS SI ANUME TENISUL DE MASA!!!!!!!!!!!!!!!!VA DORESC UN AN NOU CU IMPLINIRI SI SANATATE!!!!!!!!!!!! :clap: :thumbup: :wave:

incep sa apara articole in presa locala despre tenisul de masa acesta fiind un lucru bun

exista sansa ca anul acesta mediatizarea acestui sport sa se imbunatateasca!!!!!!!!!!!!!exista sansa ca pe ant 1 sa avem niste n\meciuri in direct cu sportivi de ai nostri!!!!!!!!!!!!ASTEPTAM

va spun sincer.. eu sunt dintr-un oras mai micut mai sarac Marasesti , la mine nu exista o sala sau ceva de genu unde sa te duci sa-ti faci abonament , sa faci antrenamente , numai zic sa ai un antrenor care sa te invete "fundamentul" . la mine sunt baruri care mai au si cate o masa de tenis .. sunt foarte multi care ar vrea sa aibe un antrenor sa mearga la antrenament nu sa mergi in bar in fum de tigara in manele si injuraturi etc.

ionutpa800 a spus:
va spun sincer.. eu sunt dintr-un oras mai micut mai sarac Marasesti , la mine nu exista o sala sau ceva de genu unde sa te duci sa-ti faci abonament , sa faci antrenamente , numai zic sa ai un antrenor care sa te invete "fundamentul" . la mine sunt baruri care mai au si cate o masa de tenis .. sunt foarte multi care ar vrea sa aibe un antrenor sa mearga la antrenament nu sa mergi in bar in fum de tigara in manele si injuraturi etc.
http://www.informatiadealba.ro/2010/03/ ... suna-bine/
la noi e cineva care se mai "zbate" pentru a tine in viata acest sport. :oops: :D

radu0 a spus:
ionutpa800 a spus:
http://www.informatiadealba.ro/2010/03/ ... suna-bine/
la noi e cineva care se mai "zbate" pentru a tine in viata acest sport. :oops: :D
Felilitari Radule :lol:

nici lupeniul nu este foarte mare casi oras insa aici a fost tenis de masă de prin anii 60 deci e traditie!!!!!!!!daca gasesti la marasesti un om pasionat si cu posibilitati realizarea unei sali nu e lucru mare

Back
Sus