Buna ziua,
Se înscrie Lovin Eusebiu - OPEN - Comănești
Mulțumesc!
Se înscrie Lovin Eusebiu - OPEN - Comănești
Mulțumesc!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Scuzați-mă dar aveți o părere foarte proastăCopii daca vor sa participe la concursuri alaturi de adulti, adica sa fie tratati ca adulti, atunci ar trebui sa plateasca la fel ca adultii. Asta e parerea mea. Mai ales ca copii sunt sustinuti in prezenta lor de parintii care le platesc prezenta la turnee. Daca nu scrie nimic de copii inseamna ca dorinta lor de a ocupa un loc de adult implica si plata locului ca adult. Repet.... e doar parerea mea. Daca totusi doresc tratament de copil atunci pot alege turneele de copii.
Eu cred că la toate turneele copiii cu vârsta sub18 ani ar trebui să aibă acces gratuit,nu toți părinții își pot permite iar copiii ar trebui să fie încurajați să vina la tenis...o persoana care are un handicap dar care îi permite să lucreze are acces gratuit iar copiii care sunt minori și nu lucrează trebuie să plătească....aici as vrea sa adaug că și persoanele cu dizabilități au familie,au soți, copii care lucrează.... acum se va spune că sunt rău,nu nu sunt.... Menționez cu scuzele fata de organizatorii acestui turneu că nu e vb de acest turneu ci despre toate turneele din amatur....Copii daca vor sa participe la concursuri alaturi de adulti, adica sa fie tratati ca adulti, atunci ar trebui sa plateasca la fel ca adultii. Asta e parerea mea. Mai ales ca copii sunt sustinuti in prezenta lor de parintii care le platesc prezenta la turnee. Daca nu scrie nimic de copii inseamna ca dorinta lor de a ocupa un loc de adult implica si plata locului ca adult. Repet.... e doar parerea mea. Daca totusi doresc tratament de copil atunci pot alege turneele de copii.