Anoiu Alexandru tot la open,mulțumescSe inscriu
Dumitrache Ovidiu-Open-Petrosani
Farcas Marius-Open-Hunedoara
Anoiu Alexandru-Avansati-Hunedoara
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Anoiu Alexandru tot la open,mulțumescSe inscriu
Dumitrache Ovidiu-Open-Petrosani
Farcas Marius-Open-Hunedoara
Anoiu Alexandru-Avansati-Hunedoara
Sunteti sigur ? Daca va transferati acum de la Avansati la Open, va trecem ultimul pe lista de asteptare la Open, aveti sanse mult mai mari sa prindeti la Avansati. Va rog sa confirmati ca doriti sa va transferati la Open.Anoiu Alexandru tot la open,mulțumesc
Multumiri pentru observatie ! Da este dublat Milos Adrian, l-am inscris atat la Avansati cat si la Open. Vom corecta la urmatoarea actualizare. In locul lui Milos Adrian de la Open (pozitia 41 pe lista) va fi trecut Milos Andrei, iar Milos Adrian ramane pe lista de asteptare, pozitia 2, de la categoria Avansati, la data prezentei.Bună ziua,
Vă scriu în legătură cu listele de înscriere pentru turneu, deoarece am observat o posibilă eroare.
Din câte am văzut:
Milos Adrian (categoria Avansați) a fost trecut la categoria Open.
Milos Andrei (categoria Open) nu apare înscris la Open.
De asemenea, Milos Adrian apare și pe lista de așteptare la Avansați.
Cel mai probabil s-a produs o încurcătură între cei doi jucători. Vă rugăm să verificați și să faceți modificările necesare.
Vă mulțumim pentru ajutor!
Da ase e, va fi cu siguranta in lista la urmatoarea actualizare.În postul 6 l-am înscris și pe Cecan Vasile la categoria open , nu apare pe lista înscrișilor .
Da,la open va rog ,multumescSunteti sigur ? Daca va transferati acum de la Avansati la Open, va trecem ultimul pe lista de asteptare la Open, aveti sanse mult mai mari sa prindeti la Avansati. Va rog sa confirmati ca doriti sa va transferati la Open.