AmaTur: Turneu A+ „Memorial H.D. - Herțeg Doru Mircea”, Sânpaul (Arad) - 12.08.2023 – 13.08.2023

Salutare tuturor, FELICITARI MAXIME pentru organizatori, pentru alegerea locatiei (de exceptie), un loc unde nu ai ce sa-i reprosezi. Tratatia foarte buna. Atmosfera foarte buna. Organizare foarte buna.
Este un turneu ce trebuie luat ca exemplu de organizare.

Trebuie mentionat un lucru foarte importat - TOATA TRUPA MARTIENILOR a participat(inclusiv sotii si copii). De aici si succesul !!! Felicitari ! Jos palaria !
Ne-am simtit foarte bine, vom reveni cu drag !

PS. Multumiri speciale dlui Marius Orban pentru tot !!!

Organizatorii au fost ireprosabili din toate punctele de vedere!
Sper din toata inima ca si noi, participantii, prin gandurile bune, prin respect si fair play, sa fi omagiat asa cum se cuvine amintirea domnului Herteg si prezenta familiei la acest eveniment!
Va multumim si sper ca am facut fericit si mandru pe cineva, acolo sus...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Obiecte pierdute/uitate la sala ! Rog a fi contactat la telefon de catre proprietarii acestora, pentru a stabili o modalitate de recuperare a bunurilor.

S-au făcut înregistrări și sunt convins că, în curând, vor fi postate aici.

Sunt înregistrate mai ales finalele și semifinalele de la fiecare categorie E, O, A și nu în ultimul rand H. Voi încerca ca în 2-3 pentru zile sa postez și pe forum aceste finale si semifinale.

Pe site-ul
www.videoamatur.ro
veți vedea toate meciurile care au fost filmate în cele 2 zile de concurs.
Felicitări Martienilor, pentru organizarea unui turneu de referinta pentru Amatur.

Desi nu sunt un utilizator inrait al forumului, ma simt dator sa imi aduc omagiile personale pentru absolut tot ce s-a intamplat la acest turneu, incepand de la organizare, logistica si pana la ospitalitate.
Felicit intreaga echipa din Arad pentru conditiile deosebit de bune oferite tuturor participantilor la turneu, exemplul acestora fiind recomandat de urmat pentru toata lumea.
Toata stima!

Va salut! Acelasi Mitar Marius Tiberiu saluta Jucatori din Amatur si pe familiile lor! ! Dorinel/ Adi/ Radu! Familia Herțeg! ați ridicat nivelul AMATUR si tot-odata pretentiile colegilor pentru urmatoarele turnee! Noi cei din Sannicolau Mare/ Timis va mulțumim! Felicitari e prea putin spus! Un mare BRAVO e relevant! Sa fiti sanatoși si sa mai faceti asemenea turnee! 🍾🥂🍺🍻🙏

Buna ziua domnule Moise.La open una din semifinale a fost la masa 12 sau 13 iar celalta la masa la care s-a jucat si finala dar nu stiu exact... 8-9 sau 10 din cate imi amintesc!!!

Buna ziua domnule Moise.La open una din semifinale a fost la masa 12 sau 13 iar celalta la masa la care s-a jucat si finala dar nu stiu exact... 8-9 sau 10 din cate imi amintesc!!!

La Masa 10 sigur nu deoarece era in margine, iar aceste partide s-au jucat in centrul randului 2 de la intrarea.in sala, cel mai probabil la masa.8 sau 9 finala si o semifinala

Back
Sus