AmaTur: Turneu A+ MEMORIAL PANETH FARKAS A+ Amatur- Open 6 octombrie 2012 Cluj - Napoca

“Dedicatie pentru cei nemultumiti” ,in special pentru Adrian Eftimie : Turneul de la Cluj a fost unul foarte bun . Bravo organizatorilor : Shuny , Mihai , Elena (din umbra) , daca am uitat pe cineva imi cer scuze.Ma bucur ca ai ajuns “intreg ” acasa . Spatiul de joc a fost bun(daca eu nu am de gand sa ma plang (am jucat la masa 3 ,chiar in dreptul suruburilor )si uite ca is intreg si cu zambetul pe buze ) , lumina la fel pentru toti concurentii. Concurenti excelenti, am invatat multe, am vazut meciuri frumoase , atat la open cat si la amatori. Bravo!!!!Astept turneu la Agnita !!!
Concluzie : Avand in vedere ca Vineri a fost Ziua Mondiala a Zambetului : Turneul de la Cluj a avut o contributie mare , si cu o zi intarziere. Hahahahahahahaha!!!

Singurul lucru bun ,chiar foarte bun ca am fost la turneul de la CLUJ,a fost FIRMA ANDRO GIR care m-a salvat de la o marea si grea durere insuportabila de genunchi.Am trecut pe la cei doi oameni de suflet si de o bunatate iesita din comun , sa-i salut si doamna Irina m-a intrebat cei cu genunchiera aia pusa in dreptul genunchiului.I-am povestit dumneaei toata durerea insuportabila pe care o am .Nu a stat prea mult pe ganduri si mi-a recomandat banda de genunghi elastica Mc David.La inceput am crezut ca e o prefacatorie,dar m-am inselat .VREAU SA VA SPUN CA DUPA NICI 10 MINUNTE dupa ce am purtato nu am mai simtit nici o durere la genunchi.De ieri si pana acum de frica sa nu ma doara din nou nu am dato jos.Este f.buna.VA MULTUMESC FOARTE MULT.

Despre concurs ce sa spun .Noi chiar daca sriem ce s-a intamplat la acest concurs , lucrurile pe care ne dor si care le intalnim la majoritatea concursurilor din tara oricum nu se ia nici o masura,constructiva si de remediere ca la urmatorul concurs sa nu se mai intample.Nu stiu si nu vreau sa cred ca nu se stie de salile cu probleme de cei in drept si totusi,an de an aceleasi si aceleasi neajunsuri.Pacat de munca ,pacat de noi cei care dam bani pentru a ne forma o cocoasa de nervi,pacat de km.parcursi pana la locul cu pricina,dar nu cred ca intereseaza pe cineva astfel de fenomene negative .Toti scriem pe forum ca a fost perfect,ca organizarea a fost impecabila...........,dar daca stam si ascultam pe fiecare jucator in sala dupa o anumita perioada iti faci cruce si spui ce cauti acolo.IMI PARE RAU SA SPUN ASA CEVA DAR ASTA SIMT EU ACUM,dupa tot ce am patit la concursul acesta;
-mesele foarte bune,dar nu isi avea rostul locul lor acolo unde au fost postate(vezi mesele 1.2.3.4.5.7.8.9.intre orele 11-17,si mesele laterale de pe colturile salilor unde de abia destingeai ca mingea vine la tine.,eu cel putin am cedat nervos si a trebuit sa scot niste cuvinte pe gura care nu-mi sta in caracter si am abandonat jocul cu bunul meu prieten de joc la masa 21.SCUZE TUTUROR CELOR CARE M-AU AUZIT INJURAND SI SPUNAND LUCRURI ANORMALE.Nu intereseaza pe nimeni asemenea fenomene.

(at)flowmaster-citind postul dvs in care imi confirmati prezenta suruburilor si absenta luminii(personal preferam invers) am vizualizat spotul publicitar cu biscuitii cremita :P... o fi de la adrenalina?

Felicitari Ovidel din Sibiu, Mr Forehand-de langa Sibiu, :)) si lui George (Nicula Dumitru) din Agnita!:)
Felicitari invingatorilor, succese&antrenamente placute invinsilor!
Bravo organizatorilor!

...iluminatul salii a fost sub orice critica, sunt perfect deacord cu dl. Marcu Vasile si stiu despre ce vorbeste ca doar am fost in aceeasi grupa superioara, la fel ca dansul si eu am abandonat ultimul meci din cauza luminii, consider ca este bataie de joc fata de cei ce strabat sute de km si sunt primiti in astfel de conditii, s-a stiut dinainte ca va fi un turneu mare si numeros un A+ , organizatorii trebuiau sa ia in calcul anumite lucruri...asta e...

S-a jucat la lumina luminarilor, care a produs o atmosfera relaxanta, de-ti venea s-o injuri si pe mama care te-a facut.
Noroc cu vodca ABSOLUT, care m-a facut sa vad totul in roz.

P.S. La mai multe turnee si la mai multi lucsi :D ( imi pare rau, dar nu stiu sigur care este pluralul de la lux... nici proiectantii salii n-au stiut )
- - - Actualizat - - -
Felicitari Valentin pentru progresul pe care l-ai facut ! Ma uitam la tine cum joci si nu-mi venea sa cred ca e acelasi jucator care m-a batut cu citva timp in urma. BRAVO !!! si succes in continuare !

S-a jucat la lumina luminarilor, care a produs o atmosfera relaxanta, de-ti venea s-o injuri si pe mama care te-a facut.
Noroc cu vodca ABSOLUT, care m-a facut sa vad totul in roz.
P.S. La mai multe turnee si la mai multi lucsi :D ( imi pare rau, dar nu stiu sigur care este pluralul de la lux... nici proiectantii salii n-au stiut )
- - - Actualizat - - -
Felicitari Valentin pentru progresul pe care l-ai facut ! Ma uitam la tine cum joci si nu-mi venea sa cred ca e acelasi jucator care m-a batut cu citva timp in urma. BRAVO !!! si succes in continuare !
Multumesc pentru felicitari si pentru ”puterea ursului”. Mi-a prins bine.

Au drept de joc si jucatori activi din diV. A nationala ?
Oare cum se simt participantii eliminati de jucatorul din ARAD M. BOGDAN?
- - - Actualizat - - -
ROMAN BOGDAN
Roman Bogdan din div A este nascut in 1990 iar cel din Amatur in '81 - o fi vreo coincidenta de nume si localitate, dupa cum a scris si el mai demult pe forum.

au drept de joc si jucatori activi din div. A nationala ?
Oare cum se simt participantii eliminati de jucatorul din arad m. Bogdan?
stimate domn, este pura coincidenta de nume, la arad mai este un jucator pe care il cheama exact ca pe mine, si este mai mic cu 9 ani ca mine.
Privind jocul de tenis: Am ales sa joc cu material pt faptul ca sunt operat si am suruburi de titan in genunchi care nu-mi permit deplasari bruste.
Roman bogdan

Din pacate turneul de la Cluj s-a inscris in "buna" traditie romaneasca a lui "la's ca merge si asa"!
1)Suruburile de prindere a portilor de handbal se ridicau semete printre mese,mingi ,palete.Inadmisibil.Ne putem felicita cu totii ca nu am asistat la o tragedie!
2)10 din cele 25 de mese au fost cvasi-utilizabile datorita luminii.Regretabil.Consider ca nu poti avea pretentii de A+ si oferi conditii de D- pt aproape
2/5 din participanti!
Luand in considerare doar aceste 2 aspecte dau calificativul de NESATISFACATOR organizatorilor!
Doresc sa precizez ca nu-i cunosc personal pe organizatori,pe cale de consecinta nu fac un atac la persoana ci doar sper ca pe viitor organizatorii de turnee sa aiba in vedere si siguranta participantilor precum si un minim de contidii decente pt a putea sa ne bucuram de acest frumos sport si de minunatii sai fani "amaturisti".
Felicitari invingatorilor!Onoare invinsilor!
Cred ca e ok sa semnalizam micile erori sau neajunsuri in organizarea unui concurs,dar sa incepem sa dam si calificative ,cred ca mergem prea departe.

Ultima editare:
Eu cred ca a fost un turneu reusit. Pentru "carcotasi" nu va fi niciodata asa ceva (probabil sunt ei nereusiti). Bravo VALI. Traieste bucuria victoriei ca o provocare pentru altele.

Eu cred ca a fost un turneu reusit. Pentru "carcotasi" nu va fi niciodata asa ceva (probabil sunt ei nereusiti). Bravo VALI. Traieste bucuria victoriei ca o provocare pentru altele.
Avand in vedere faptul ca este un memorial in cinstea unei legende ale tenisului de masa cred ca organizatorii merita numai laude!!!! Din pacate nu ei sunt administratorii salii si nu au putere de decizie in ceea ce priveste lumina in sala!!! Important este ca ne-am adunat un numar impresionant de jucatori, ne-am simtit bine, am vazut numeroase rasturnari de scor, in final singura concluzie asteptam editia a IV-a a memorialului. BRAVO CLUJ!!!

Back
Sus