Sorin Iancu
senior
Bravo Mr. Forehand !!! 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
ROMAN BOGDANAu drept de joc si jucatori activi din diV. A nationala ?
Oare cum se simt participantii eliminati de jucatorul din ARAD M. BOGDAN?
Multumesc pentru felicitari si pentru ”puterea ursului”. Mi-a prins bine.S-a jucat la lumina luminarilor, care a produs o atmosfera relaxanta, de-ti venea s-o injuri si pe mama care te-a facut.
Noroc cu vodca ABSOLUT, care m-a facut sa vad totul in roz.
P.S. La mai multe turnee si la mai multi lucsi( imi pare rau, dar nu stiu sigur care este pluralul de la lux... nici proiectantii salii n-au stiut )
- - - Actualizat - - -
Felicitari Valentin pentru progresul pe care l-ai facut ! Ma uitam la tine cum joci si nu-mi venea sa cred ca e acelasi jucator care m-a batut cu citva timp in urma. BRAVO !!! si succes in continuare !
Roman Bogdan din div A este nascut in 1990 iar cel din Amatur in '81 - o fi vreo coincidenta de nume si localitate, dupa cum a scris si el mai demult pe forum.Au drept de joc si jucatori activi din diV. A nationala ?
Oare cum se simt participantii eliminati de jucatorul din ARAD M. BOGDAN?
- - - Actualizat - - -
ROMAN BOGDAN
stimate domn, este pura coincidenta de nume, la arad mai este un jucator pe care il cheama exact ca pe mine, si este mai mic cu 9 ani ca mine.au drept de joc si jucatori activi din div. A nationala ?
Oare cum se simt participantii eliminati de jucatorul din arad m. Bogdan?
Cred ca e ok sa semnalizam micile erori sau neajunsuri in organizarea unui concurs,dar sa incepem sa dam si calificative ,cred ca mergem prea departe.Din pacate turneul de la Cluj s-a inscris in "buna" traditie romaneasca a lui "la's ca merge si asa"!
1)Suruburile de prindere a portilor de handbal se ridicau semete printre mese,mingi ,palete.Inadmisibil.Ne putem felicita cu totii ca nu am asistat la o tragedie!
2)10 din cele 25 de mese au fost cvasi-utilizabile datorita luminii.Regretabil.Consider ca nu poti avea pretentii de A+ si oferi conditii de D- pt aproape
2/5 din participanti!
Luand in considerare doar aceste 2 aspecte dau calificativul de NESATISFACATOR organizatorilor!
Doresc sa precizez ca nu-i cunosc personal pe organizatori,pe cale de consecinta nu fac un atac la persoana ci doar sper ca pe viitor organizatorii de turnee sa aiba in vedere si siguranta participantilor precum si un minim de contidii decente pt a putea sa ne bucuram de acest frumos sport si de minunatii sai fani "amaturisti".
Felicitari invingatorilor!Onoare invinsilor!
Avand in vedere faptul ca este un memorial in cinstea unei legende ale tenisului de masa cred ca organizatorii merita numai laude!!!! Din pacate nu ei sunt administratorii salii si nu au putere de decizie in ceea ce priveste lumina in sala!!! Important este ca ne-am adunat un numar impresionant de jucatori, ne-am simtit bine, am vazut numeroase rasturnari de scor, in final singura concluzie asteptam editia a IV-a a memorialului. BRAVO CLUJ!!!Eu cred ca a fost un turneu reusit. Pentru "carcotasi" nu va fi niciodata asa ceva (probabil sunt ei nereusiti). Bravo VALI. Traieste bucuria victoriei ca o provocare pentru altele.