Lajos Mózes Odorheiu Secuiesc Open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Se retrage Dumitrescu Marius, Avansati, Timisoara.Sâmbătă 08 nov - ora 09.30
Elite - 60 de jucători
Open - 60 de jucători
Duminică 09 nov - ora 09.30
Avansați - 66 jucători
Hobby - 54 jucători
IndirectIn semn de protest față de numărul de jucători?![]()
Mă retrag, un turneu reușit vă doresc!Se înscrie Karmazsin Daniel, din București, la categoria hobby. Vă mulțumesc!![]()
multe, putine, e relativ, la turneul final, in sala din Lazarea au fost tot 20, spatiul cam la fel, asa ca cel putin la elite nu sa plans nimeni de spatiu desi unele schimburi de mingi zici ca erau rachete Himars, asa rapide erau, si spatiul a fost suficient pentru interceptarea lor, dar cine stie, poate jucatorii de la avansati au in arsenal ceva lovituri mai rapide si mai intense care necesita suprafete mai mariIndirect
E mai mult o alegere decat un protest
20 mese mi se par cam multe pentru sala aia![]()
Ai dreptate, eu prost. 37x18 e clar tot una cu 45x24. Ce mai contează 414 m2 cand ai convingeri ferme? #spatiulEUnDetaliumulte, putine, e relativ, la turneul final, in sala din Lazarea au fost tot 20, spatiul cam la fel, asa ca cel putin la elite nu sa plans nimeni de spatiu desi unele schimburi de mingi zici ca erau rachete Himars, asa rapide erau, si spatiul a fost suficient pentru interceptarea lor, dar cine stie, poate jucatorii de la avansati au in arsenal ceva lovituri mai rapide si mai intense care necesita suprafete mai mari