AmaTur: Turneu A "Memorialul Constantin Pralea" - Vintu de Jos, 30 nov-01 dec (sambata E,O - duminica A,H)

M-am bucurat enorm de decizia de a petrece Ziua Națională la Vințul de Jos în mijlocul familiei tenisului de masă. Încă o acțiune super reușită a familie Dîrlea. O surpriză excelentă prin prezența momentului artistic. Cafea la discreție, cronțănele la discreție și mâncare din belșug. M-am simțit excelent și m-am bucurat de joc. Felicitări tuturor celor prezenți. A fost o comemorare f frumoasă a domnului Constantin Pralea. Am ajuns și la vot ( ce bine că m-a eliminat iarba în primul tur eliminatoriu) 😀 . Hai, trăiască România!

Felicitari prietene , pentru parcursul foarte bun pe care l-ai avut in grupa inferioara, si in grupa superioara. Ghinion maxim, pentru ca in grupa superioara ai intalnit un ierbar care stie sa joace cu iarba, si care nu sta doar in defensiva. Poate , candva , daca vom mai apuca noi, vom auzi ca intr-un oras din tara asta se va organiza un turneu unde ierbarii , antispinistii si cei cu sandwich vor avea turneul lor, si vor putea ciopli la mingi toata ziua, iar softistii vor avea turneul lor :) Si acum , ma astept sa fiu atacat de materialisti, sa ma contreze si sa-mi spuna ca asa e regulamentul, si in competitiile profesioniste materialistii nu au nici o sansa. Da, dar aici in Amatur , vin softisti , care acasa la ei, de unde sunt ei , nu au ,,materialisti '' cu care sa se antreneze. Vin in competitii din cadrul Amaturului, si nu au timp sa se adapteze la ce vine din ,,materiale'', pentru ca timpul e prea scurt. Se termina repede, cum ti s-a intamplat tie , 3-0 scurt, ,,nici nu stiu ce i-a lovit '' :)

Andrei, mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Stai liniștit, este loc sub soare pentru toată lumea mai ales dacă și regulamentul îi cuprinde pe toți. Eu sunt înotător și mă simt excelent la competițiile de tenis, relaxare totală.
Așa este, ei au dreptate. Softiștii adevărați trebuie să bată orice material. M-am gândit să sacrificăm și noi o minunăție de paletă și să punem o mizerie dinaia de față cu iarbă (nu de tras pe nas 😀 ) . Și să dăm cu ea la sală și să învățăm și noi cum nu se joacă tenis. 😀 . Dumnezeu să binecuvânteze pe toți jucătorii de tenis indiferent cu ce aleg să joace. Doamne ajută!

Back
Sus