I HateCheaters
junior
M-am bucurat enorm de decizia de a petrece Ziua Națională la Vințul de Jos în mijlocul familiei tenisului de masă. Încă o acțiune super reușită a familie Dîrlea. O surpriză excelentă prin prezența momentului artistic. Cafea la discreție, cronțănele la discreție și mâncare din belșug. M-am simțit excelent și m-am bucurat de joc. Felicitări tuturor celor prezenți. A fost o comemorare f frumoasă a domnului Constantin Pralea. Am ajuns și la vot ( ce bine că m-a eliminat iarba în primul tur eliminatoriu). Hai, trăiască România!
Felicitari prietene , pentru parcursul foarte bun pe care l-ai avut in grupa inferioara, si in grupa superioara. Ghinion maxim, pentru ca in grupa superioara ai intalnit un ierbar care stie sa joace cu iarba, si care nu sta doar in defensiva. Poate , candva , daca vom mai apuca noi, vom auzi ca intr-un oras din tara asta se va organiza un turneu unde ierbarii , antispinistii si cei cu sandwich vor avea turneul lor, si vor putea ciopli la mingi toata ziua, iar softistii vor avea turneul lor