K kany73 senior 19 Apr 2024 #21 Din Miercurea Ciuc se inscriu urmatorii jucatori: Elit: Laszlo Levente, Szanto Lajos, Nistor Iosif, Vaszi Denes, Tamas Szilard, Tamas Vivien, Kovacs Istvan Open: Lorincz Zoltan, Kelemen Miklos, Santa Robert, Sass Imre
Din Miercurea Ciuc se inscriu urmatorii jucatori: Elit: Laszlo Levente, Szanto Lajos, Nistor Iosif, Vaszi Denes, Tamas Szilard, Tamas Vivien, Kovacs Istvan Open: Lorincz Zoltan, Kelemen Miklos, Santa Robert, Sass Imre
Lucas Curtea senior 19 Apr 2024 #22 Se înscrie Galban Călin,Ticala Vasile Jr,Curtea Lucas,Curtea Daniel și Krisan Iuliu Elite
Codynho senior 19 Apr 2024 #29 Se înscriu Preda Codrin și Rogin Florin la Open și Buruiană Petru la Elite, toți din Piatra Neamt! Mulțumesc!
Se înscriu Preda Codrin și Rogin Florin la Open și Buruiană Petru la Elite, toți din Piatra Neamt! Mulțumesc!
DavidG junior 19 Apr 2024 #30 Se inscriu: Gorbe David - Open - Satu Mare Palencsar Nicolae - Elite - Satu Mare Bene Alexandru - Open - Cluj Napoca
Se inscriu: Gorbe David - Open - Satu Mare Palencsar Nicolae - Elite - Satu Mare Bene Alexandru - Open - Cluj Napoca
C Csiki Ioan. junior 19 Apr 2024 #31 se inscriu din Tg. Mures Pasca Lucian- Open, Csiki Ioan - Avansati
Miklos Ayax senior 19 Apr 2024 #32 Se înscriu Gorbe Dávid - Open și Palencsar NICOLAE - Elite ambii din Satu Mare
jacsonn senior 19 Apr 2024 #37 Damian Alin Câmpia Turzii elite Damian Mircea Bistrița open Cristea Daniel Bistrita open Piper Petru Luna open
Damian Alin Câmpia Turzii elite Damian Mircea Bistrița open Cristea Daniel Bistrita open Piper Petru Luna open
Calin Galban organizator local 19 Apr 2024 #38 Se înscrie Țicala Vasile, Open Ivașcu Ioan - Vișeu, Hobby sau avansat( conform MP) Tomoiaga Cosmin-Open
Se înscrie Țicala Vasile, Open Ivașcu Ioan - Vișeu, Hobby sau avansat( conform MP) Tomoiaga Cosmin-Open
T TrifRazvan1977 junior 19 Apr 2024 #39 TrifRazvan1977 a spus: Trif Mihai, Cluj, Hobby Click pentru a extinde... Ma scuzati, nu mi-am dat seama ca e sambata Pastelui, se retrage Trif Mihai
TrifRazvan1977 a spus: Trif Mihai, Cluj, Hobby Click pentru a extinde... Ma scuzati, nu mi-am dat seama ca e sambata Pastelui, se retrage Trif Mihai
M marin bada senior 19 Apr 2024 #40 badaluta marian,firu marian,hagatis andrei -vatra dornei, nistor dorel si tara viorel- bistrita-elite ciobanu gabriel-cluj napoca-open
badaluta marian,firu marian,hagatis andrei -vatra dornei, nistor dorel si tara viorel- bistrita-elite ciobanu gabriel-cluj napoca-open