AmaTur: Turneu A Memorialul "DAN LEORDA"- Reghin 12 Mai - Turneu A

Un adevarat memorial sarbatorit prin tenis,cu acele momente de reculegere si exceptionalul documentar realizat de dl.Thot ,organizare la superlativ,multumim sponsorilor,felicitari invingatorilor,cinste invinsilor si tuturor care au putut lua parte la acest adevarat spectacol de prietenie.
Stima pentru toti care au colaborat la acest eveniment.

Asa este!Turneul a fost foarte bine organizat.Dar.....1.prea multa atentie acordata participantilor,2.prea multa hrana,3.risipa de mingii,4.dulciuri,fructe si apa in exces.(cum spunea cineva,,tort mai trebuie si ne simtim ca la nunta,,),5.cazare de calitate si as putea continua dar nu mai vreau.Toate acestea realizate de un singur OM! RARES,RARES,RARES.Bravo RARES.

Felicitari participantilor ,ei au fost inima si culoarea ACESTUI CONCURS ,regrete celor care nu au participat,FELICITARI BUCATARILOR SI CELOR CARE AU PUS UMAR LA REUSITA ACESTUI CONCURS.TOATA STIMA SI RESPECTUL PTR. ORGANIZATURUL PRINCIPAL DOMNUL RARES.Un concurs de nota 200.
Felicitari castigatorilor ambelor categorii.Salutare si multa sanatate intregii familii AMATUR.

Iata si fotografiile promise, adaugate complimentelor mele pentru tot ceea ce a insemnat reusita unui turneu impecabil, cu adevarat la superlativ si pentru cei care l-au realizat :
Din pacate sunt nevoit sa revin mai tarziu intrucat descarcarea pozelor nu este posibila acum (probabil prea multi utilizatori pe postimage.org...), oricare din incercari redirectionandu-ma ....
Putintica rabdare ! Voi incerca mai tarziu !

Intr-adevar, un concurs reusit si o organizare de exceptie, multumim organizatorilor care s-au straduit si care au si reusit sa faca totul perfect.

Ultima editare de un moderator:
un concurs foarte tare ! cu jucatori f buni si cu meciuri frumoase ! organizare ca de obicei de nota 20 ! de la dej voi venii cu drag la regin de fiecare data la concursurile pe care le veti organiza ! multumesc !

Revin. Sper sa am mai mult noroc acum la descarcat pozele promise.
Mersi Gabi! Mi-ai luat-o inainte !

Nici acum nu merge. Aceeasi problema: ma redirectioneaza...Ufffff !

EDITAT CLAU:

Incercati acum cu pozele.

---------- Post added 14.05.2012 at 00:01 ----------

Mersi Clau. O sa mai incerc odata.Sper sa mearga.

---------- Post added 14.05.2012 at 00:48 ----------

OK ! Bine c-am reusit sa trimit un rand, dar la al doilea tot nu merge, aceeasi problema cu redirectionarea.... , dupa ce reusisem sa le incarc dar nu le-am putut trimite ca s-a cerut sa ma loghez din nou... si le-am pierdut.
O sa incercdin nou maine seara, caci acum e f.tarziu.
Noapte buna!

---------- Post added 14.05.2012 at 06:22 ----------

Am incercat si dimineata la 6 si aceeasi problema cu redirectionarea.

Ultima editare de un moderator:
Regretele noastre,a celor care nu au putut participa la acest turneu,sunt cu atat mai mari cu cat organizarea si desfasurarea acestui mega turneu au fost la superlativ.BRAVO RARES!BRAVO ZOLY!Omul sfinteste locul!!!.Memorialul a fost onorat cum nu se putea mai bine! "Sangele apa nu se face"!Felicitari castigatorilor!Se contureaza un nou "lider" la open si un contratac puternic al "tinerei" generatii la Amatori!Felicitari tuturor participantilor pentru contributia adusa la desfasurarea si succesul acestui turneu!Reghin,CHAPEAU!

Multumim tuturor celor care au postat poze ! Ele au mai alinat putin din suferinta celor ce nu au putut participa la dublul eveniment .

Nu au aparut pozele cu festivitatea de premiere la amatori si poza de grup de la sfarsit!!! Odata am ajuns si eu mai spre varf, tragandu-ma in poza cu barosanii si pozele niciunde! Ii rog pe cei ce au pozat, sa nu intarzie prea mult ca n-o sa am ce arata la nepoti!:grin:

la linkul postat de mine pe pag 10 sunt si poze...asa mai spre final.....
Nu au aparut pozele cu festivitatea de premiere la amatori si poza de grup de la sfarsit!!! Odata am ajuns si eu mai spre varf, tragandu-ma in poza cu barosanii si pozele niciunde! Ii rog pe cei ce au pozat, sa nu intarzie prea mult ca n-o sa am ce arata la nepoti!:grin:

Cu tot respectul, dar intre acele poze de la pagina 10 nu sunt cele de la festivitatea de premiereeee!!!:(

Back
Sus