G Gress organizator local 2 Mai 2012 #21 Marian Florin Marian Calin Vita Istvan Biro Istvan Ordog Zoltan Nagy Mihaly Medve Mihai - toti din Reghin la amatori
Marian Florin Marian Calin Vita Istvan Biro Istvan Ordog Zoltan Nagy Mihaly Medve Mihai - toti din Reghin la amatori
T toth laszlo Coordonator Onorific 3 Mai 2012 #24 Din Cluj Napoca se inscriu urmatorii amator - Purcaru Nasta , , Marcel Anitei,Silveira Alexandra open - Toth Laszlo si Mihai Miron Ultima editare: 4 Mai 2012
Din Cluj Napoca se inscriu urmatorii amator - Purcaru Nasta , , Marcel Anitei,Silveira Alexandra open - Toth Laszlo si Mihai Miron
leordarares Coordonator Onorific 3 Mai 2012 #25 toth laszlo a spus: Din Cluj Napoca se inscriu urmatorii amator - Purcaru Nasta , Miron Mihai , Marcel Anitei,Silveira Alexandra open - Toth Laszlo Click pentru a extinde... Salut Shuni,pe Mihai l-am mutat la open.Are media 19 si e pe locul 40 .
toth laszlo a spus: Din Cluj Napoca se inscriu urmatorii amator - Purcaru Nasta , Miron Mihai , Marcel Anitei,Silveira Alexandra open - Toth Laszlo Click pentru a extinde... Salut Shuni,pe Mihai l-am mutat la open.Are media 19 si e pe locul 40 .
raducu senior 3 Mai 2012 #26 Radu Costica - Galați - open. Rares, te rog, o camera dubla si pentru mine. Iti multumesc.
leordarares Coordonator Onorific 3 Mai 2012 #27 raducu a spus: Radu Costica - Galați - open. Rares, te rog, o camera dubla si pentru mine. Iti multumesc. Click pentru a extinde... Salut Costica,v-am rezervat.Va astept cu drag!
raducu a spus: Radu Costica - Galați - open. Rares, te rog, o camera dubla si pentru mine. Iti multumesc. Click pentru a extinde... Salut Costica,v-am rezervat.Va astept cu drag!
mateidumitru Înțelept 3 Mai 2012 #30 mmihai a spus: Da Rares ai dreptate sunt la OPEN. MS Click pentru a extinde... Nu te mai da tu ranit, ca lumea stie ca esti primul dupa Nadia Comaneci
mmihai a spus: Da Rares ai dreptate sunt la OPEN. MS Click pentru a extinde... Nu te mai da tu ranit, ca lumea stie ca esti primul dupa Nadia Comaneci
T toth laszlo Coordonator Onorific 4 Mai 2012 #33 Din Cluj-Napoca de la centrul Lamont Cluj la amator se inscrie urmatorii: Ifrosa Petru , Makszim Dacian
Din Cluj-Napoca de la centrul Lamont Cluj la amator se inscrie urmatorii: Ifrosa Petru , Makszim Dacian
A amedeo senior 4 Mai 2012 #35 Mangalia: Medeleanu Stefan-amatori Medeleanu Radu-amatori Sterea Viorel-open Motisan Dragos-open
Antal Denes senior 5 Mai 2012 #37 Antal Denes a spus: Marin Floricel Popa Mircea Antal Denes Padurariu Costel Brașov - amatori Click pentru a extinde... Complectam la amatori cu Tarau Vasile -Bv.
Antal Denes a spus: Marin Floricel Popa Mircea Antal Denes Padurariu Costel Brașov - amatori Click pentru a extinde... Complectam la amatori cu Tarau Vasile -Bv.
krisztalori organizator local 5 Mai 2012 #40 Din Sanpaul se inscriu la amatori:KRISZTA ARPAD LORAND,loc 322 KULCSAR LORAND, 364 LORINCZ FERENC ATTILA, 368
Din Sanpaul se inscriu la amatori:KRISZTA ARPAD LORAND,loc 322 KULCSAR LORAND, 364 LORINCZ FERENC ATTILA, 368