AmaTur: Turneu A Memorialul "DAN LEORDA" - Reghin 14 Mai

Bravo colegii din Vestul țării!! A-ți ținut steagu sus!!Felicitări prieteni și sa ne vedem cu bine la Lugoj..Drum bun să aveți��������

- - - Actualizat - - -

Felicitări Liviu Szalajavascript:postimage_upload(1);y, Samir, Leo!!Felicitări Bogdane,Victoras, Andreea, Victor!! Bravo tuturor, păcat ca nu am putut ajunge la un asa frumos Turneu!! Felicitări organizatorilor și colegilor.Bafta tuturor!!
Multumesc in numele tuturor.. sa ne vedem cu bine la Lugoj :-)

Eu unul sunt putin dezamagit. :(
Nimeni, dar chiar nimeni ... n-a reusit sa imortalizeze Ceaunul?
Am asteptat tot week-end-ul o fotografie cu Rares amestecand la gulyas sa pun la arhiva! :)
Poate totusi...cineva...

Later edit: Citiți, vă rog, cu ghilimelele de rigoare postarea de mai sus.
E doar o butadă la adresa celui mai bun prieten al amaturistului: Ceaunul. Sunt sigur că vor veni și fotografiile.

Ultima editare:
Eu unul sunt putin dezamagit. :(
Nimeni, dar chiar nimeni ... n-a reusit sa imortalizeze Ceaunul?
Am asteptat tot week-end-ul o fotografie cu Rares amestecand la gulyas sa pun la arhiva!
Poate totusi...cineva...������

Ai dreptate, Marcele ! Un turneu fara poze este un turneu ... sarac, oricate cuvinte s-ar scrie sau spune despre el. O fotografie (buna) insa vorbeste de la sine si spune multe. Imi pare rau ca nu mi-am luat eu aparatul. Fotografii s-au facut si sigur vor fi postate. Florin si Tipseru au nevoie de ceva timp, stiu. Au mai fost si altii si ar fi pacat sa tina pozele doar pentru ei, nu ?
La fel s-a intamplat si la turneul de la Victoria. Inca astept ca cineva sa mai posteze ceva poze, fiindca s-au facut destule.
La turneul de la Agnita voi merge cu aparatul, asa ca nu fii ingrijorat ...

Ma bucur ca am putut reveni la Reghin. Ca de fiecare data ospitalitatea ii la ea acasa. Un turneu foarte puternic valoric, cu toate ingredientele ( mancare buna, oameni minunati, organizare excelenta ). Eu unul m-am foarte bine si o sa mai recidivez si pe viitor la turneele de la Lugoj. Ar mai fii multe de spus, dar cei care au fost prezenti au simtit pe propria piele cum a decurs totul. Sa ne vedem sanatosi si la urmatoarele turnee :-)

- - - Actualizat - - -

Ma bucur ca am putut reveni la Reghin. Ca de fiecare data ospitalitatea ii la ea acasa. Un turneu foarte puternic valoric, cu toate ingredientele ( mancare buna, oameni minunati, organizare excelenta ). Eu unul m-am foarte bine si o sa mai recidivez si pe viitor la turneele de la Lugoj. Ar mai fii multe de spus, dar cei care au fost prezenti au simtit pe propria piele cum a decurs totul. Sa ne vedem sanatosi si la urmatoarele turnee :-)
"la turneele de la Reghin" ( Pardon ) :-)

Back
Sus