AmaTur: Turneu A "Memorialul Dan Leorda", Reghin - 26.05.2018

Felicitări organizatorilor un turneu super reușit de gulas nici numai vorbesc mi-am mai cumparat o porție :), felicitări tuturor participanților și câștigătorilor ma bucur ca mi-am facut prieteni noi, bv Farkas Bence, echipa din Piatra Neamț va reveni cu mare placere, sanatate multa!!!

- MEMORIALUL DAN LEORDA - de la Reghin este un turneu cu o lunga si frumoasa traditie... 👍👏

- Salut cu mare drag si mult respect pe toti jucatorii prezenti la acest turneu din 2018 care s-au bucurat de o zi superba petrecuta in familia Amatur si care au dus prin prezenta lor mai depatre "Stafeta" acestui turneu... 👍👏👏👏

- Personal regret ca nu am reusit sa ajung la acest turneu dar m-am bucurat pentru toti cei dragi care au reusit sa o faca... 👍

- FELICITARI MAXIME TUTUROR CASTIGATORILOR DE LA TOATE CATEGORIILE - si va doresc sa puteti repeta aceasta reusita la cat mai multe turnee Amatur... 👍👏👏👏

- Salut toata echipa din Piatra Neamț - Dumitrescu Dan - Bubulac Cristi si ceilalti... salut pe Migea Cornel si pe Lovin Eusebiu si ii felicit pentru rezultatele la care au ajuns... 👍👏

- Organizatorilor -Apian Florin - Kantor Imre - Leorda Rares - numai ganduri de bine impreuna cu toate multumirile pentru efortul depus ca acest turneu deosebit sa fie unul de "Top" asa cum ne-a obisnuit traditia... 👍👏👏👏

- Pentru cei "Nostalgici" sau pentru jucatorii mai noi care nu au prins "acele Vremuri"... voi da timpul inapoi pentru a vedea cum arata acest turneu in anul 2009... 👍

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR

Mai am un set de 60 de poze, dar viata la tara are dezavantajele ei ... 90 de minute a durat incarcarea celor de mai sus, la cei 900 Kbps de aici ...

Back
Sus