AmaTur: Turneu A+ Memorialul DAN LEORDA Turneu A+ Reghin 7 mai

Salut Rares,
Acum am reusit sa vb cu Domnisoara B?nta si asa e ! :)
Dar..pt ca a avut (si are in continuare) ceva probleme medicale si nu e la capacitate maxima, pt ca nu a jucat de mai mult de 2 ani si fiind la prima participare am hotarat sa o inscriem la amatori.
Daca considerati altfel va rog inscrieti-o la Open.

Salut Rares,
Acum am reusit sa vb cu Domnisoara B?nta si asa e ! :)
Dar..pt ca a avut (si are in continuare) ceva probleme medicale si nu e la capacitate maxima, pt ca nu a jucat de mai mult de 2 ani si fiind la prima participare am hotarat sa o inscriem la amatori.
Daca considerati altfel va rog inscrieti-o la Open.
Salut Sorin,
Imi pare rau ca a a trebuit sa renunte la performanta din cauza problemelor medicale,insa din respect pentru colegi de la categoria Amatori,ea va trebui sa joace la Open
Are peste 2 ani de la ultimul meci oficial,deci conform regulamentului are drept de participare la cat. Open!
Daca in aceste conditii va dori sa participe,noi o asteptam cu mare placere!

Nu este legitimata nea Titi !...Dar s-ar putea sa aveti noroc sa aflati pe pielea dvs ce stie ! :)

Eu as vrea sa joc cu ea, dar, nu stiu daca ea ar vrea sa joace cu mine...Oricum, important e sa ne vedem si apoi vedem noi cum facem.
Si, nu pot sa nu-ti multumesc pentru grija ce mi-o porti !

PAPAPAPA

Am vrut mult sa ajung, dar s-au adunat prea multe...si cu scoala si tot
Se retrage Mandru Bogdan-Hunedoara

Cu scuzele de rigoare,de la mangalia se retrage sucuri erdin,iar in locul lui se inscrie ionescu mihai. La buna vedere!

Back
Sus