CirFlorin
senior
Cu parere de rau se retrage Asavei Vlad din motive medicale.
Later edit: R2 - 2 puncte.
Later edit: R2 - 2 puncte.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna, am observat ca devine obicei ca in turneele organizate pe durata a doua zile sambata jucand hoby si avansati si duminica open si elite. Mult mai practic ar fi ca sambata sa joace elite si incepatori si duminica avansati si open astfel ca unii jucatori care nu pot participa sambata la incepatori ar putea participa dumineca la avansati si cei care nu pot participa sambata la elite ar putea participa la open daca media punctelor ar permite. Este doar o propunere, al doilea an consecutiv cand sunt de serviciu duminica si liber sambata.
se retrage de la avasanti: Farcas mihnea. Acum am aflat.
S-a eliberat un loc la anvansati: Ar intra pe lista pavel victor. L-as ruga sa-mi confirme daca doreste.
la hobby intra pe lista vescan adrian pe care il rog sa-mi confirme daca vine.
Mai sunt doua locuri la hobby: Primul venit, primul servit.
pavel victor ramane.
Greu in armata , nu se poate face la fiecare jucator pe plac.Eu nu joc duminica la nici o categorie (deci cum facem)sa lasam organizatorii sa hotarasca si noi sane conformam.Adica a merge sau nu la copetitie.Pentru mine personal era bine numa simbata,se aduna deo masina,asa umblu si cu iea goala.Cu stima.!!