Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
MultumescSalutare tuturor, ...ce turneu tare a fost azi, jucatori unul si unul toti cu un singur gand, sa plece acasa cu bibeloul principal, cum doar un jucator putea sa puna mana pe el, fericitul posesor azi s-a numit Cornelus. Multi ieniceri s-au inclinat in fata "sabiei" lui care azi a facut prapad., dar era cat pe aici sa-i stric fen suiul felicitarile si pupici de final ( si ce-o mai primi acasa ca supliment) daca nu greseam o mingie aiurea. Si uite asa Cornelus al nostru a incalecat pe un cal alb biciuind destinul si nu s-a mai oprit decat in fata pravaliei cu bunatati a lui Catalin Dutu... de am ramas toti ca la Igor Stolerenco. Bravo tati... sa fie primit... In rest e o placere si o onoare sa ma vad cu voi sa ne distram dragii mei... ii felicit si pe Lucica Acatrinei pentru finala, pe Andrei Macarenco pentru bibeloul suprem si pe challenger-ul lui, Claudiu Boraciu. Acestea find zise astept cu nerabdare sa ne revedem intr-o noua aventura Amatur, dar sa lasam martoaga la usa si sa incalecam pe ceva corespunzator.
Ps Multumim Catalin pentru inca un turneu gestionat excelent, asteptam si un "B" luna viitoare.
Pentru acuratetea informatiei s-au strecurat niste scoruri care nu sunt conforme cu realitatea in ceea ce ma priveste, meciul cu Cosmin Peiu a fost 3-1 pentru mine si nu 3-0 iar cu Doru Voin ( uff... ce suferinta, meciurile cu tine sunt ori vad vrajitoarea ori o vad pe cosanzeana, de data asta mi-a facut cu ochiul duduia) a fost 3-2 pentru mine si nu 3-1.
Felicitari Cinca Daniel !!! Hai cu FINALA la urmatorul turneu !
Felicitari Cornel Dena!
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Felicitări, Daniel Cincă !
Dacă nu are altă soluție mai rapidă, ma duc eu in weekend la Buzău.Domnul Cuna Gheorghe este rugat să sune la nr 0726835277 pentru a-si recupera portofelul pierdut la metrou Petrache Poenaru!
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk