AmaTur: Turneu A "Memorialul George Văduva", București 18 și 19.11.2017

Buna seara, ma bucur ca am dus la bun sfarsit acest turneu, un turneu memorial care a comemorat un impatimit al acestui sport, George Vaduva. Au fost prezenti multi dintre cei care l-au cunoscut, cativa veniti special sa joace doar pentru a ii cinsti memoria si pentru a face donatii familiei Vaduva.
Din banii stransi din taxa de inscriere o donatie importanta a facut si Catalin, organizatorul evenimentului, si care merita felicitat pentru generozitate.
Consider ca Top Tenis Arena a fost la inaltime in aceste doua zile.
Multumesc participantilor.

Felicitari organizatorilor si castigatorilor ! Un turneu reusit !

Am de facut totusi un mic comentariu... Este vorba de o chestiune care nu stiu daca tine de organizare dar ar trebui cumva rezolvata din start pe viitor.
Este vorba de problema parcarii. La plecare automatul de plata de la poarta principala nu mai functiona si am fost trimisi prin parcul Sema sa cautam un altul. Am ajuns intr-un final la poarta din spate, unde portarul ne-a trimis inapoi, sa cautam prin parc celalat automat, care era pe langa nu stiu ce cladire in mijlocul parcului. Am reusit sa iesim dupa vreo jumatate de ora in care am negociat la ambele porti plata, dar fara folos, timp in care am orbecait prin parcul Sema mai bine de jumatate de ora, in conditii de vreme neprielnica. Intr-un final, unul dintre portari a catadisit si ne-a facilitat iesirea din incinta parcului. Am inteles ca nu toata lumea a avut parte de acelasi "tratament" si unii au reusit sa plece fara probleme.

Pentru cultura mea generală... daca a fost un absent nemotivat (implicit o grupă de 5) de ce in grupa in care am jucat a trebuit să fim 7?

Felicitari organizatorilor si castigatorilor ! Un turneu reusit !

Am de facut totusi un mic comentariu... Este vorba de o chestiune care nu stiu daca tine de organizare dar ar trebui cumva rezolvata din start pe viitor.
Este vorba de problema parcarii. La plecare automatul de plata de la poarta principala nu mai functiona si am fost trimisi prin parcul Sema sa cautam un altul. Am ajuns intr-un final la poarta din spate, unde portarul ne-a trimis inapoi, sa cautam prin parc celalat automat, care era pe langa nu stiu ce cladire in mijlocul parcului. Am reusit sa iesim dupa vreo jumatate de ora in care am negociat la ambele porti plata, dar fara folos, timp in care am orbecait prin parcul Sema mai bine de jumatate de ora, in conditii de vreme neprielnica. Intr-un final, unul dintre portari a catadisit si ne-a facilitat iesirea din incinta parcului. Am inteles ca nu toata lumea a avut parte de acelasi "tratament" si unii au reusit sa plece fara probleme.
Da...si eu am pierdut mult timp cautand tonomatul de tichete, din spatele Mega Image.ului....asta e...

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Pentru cultura mea generală... daca a fost un absent nemotivat (implicit o grupă de 5) de ce in grupa in care am jucat a trebuit să fim 7?

Ca sa ?ți completezi cultura ta generala este necesar sa citești, nu foarte mult (de data asta) doar definiția din DEX a cuv?ntului Nemotivat.

In afara de parcare..care nu tine de concurs , ci de loc _ vreau sa felicit organizatorii pentru bunul mers al lucrurilor! Si felicitari cadtigatorilor, desigur!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

NEMOTIV?T, -Ă, nemotivați, -te, adj. Care nu are sau nu-și găsește motivare. – Pref. ne- + motivat (după fr. non-motive).

sursa: DEX '09 (2009)

Care ar fi legătura cu nelămurirea mea?
Și ca să fie mai clar este vorba de grupa 8 de la elite, pe a cărei foaie a fost adăugat cu pixul al 7-lea jucator. de ce nu a putut fi adăugat la grupa de 5?

NEMOTIV?T, -Ă, nemotivați, -te, adj. Care nu are sau nu-și găsește motivare. – Pref. ne- + motivat (după fr. non-motive).

sursa: DEX '09 (2009)

Care ar fi legătura cu nelămurirea mea?
Și ca să fie mai clar este vorba de grupa 8 de la elite, pe a cărei foaie a fost adăugat cu pixul al 7-lea jucator. de ce nu a putut fi adăugat la grupa de 5?

Grupele erau făcute iar d-l nu a anunțat ca nu mai vine. Eu dau drumul la grupe si daca intarzie cineva câteva minute nu așteaptă nimeni după el.

Va multumesc tuturor pentru participare! Va multumesc ca impreuna am reusit sa fim din nou la inaltime cu inca un turneu reusit. Va multumesc ca impreuna am reusit sa strangem o suma frumusica de bani si sa o donam familiei Vaduva. Multumesc Cornel pentru organizare si sponsorului, Dan Tigau, pentru mingiile oferite. Sa ne revedem cu bine la turneul B din 2-3 decembrie unde vom strange ceva fonduri pentru a face cadouri copiilor la Cupa Mos Nicolae din 9 decembrie. Numai bine, Catalin Dutu.

Da...si eu am pierdut mult timp cautand tonomatul de tichete, din spatele Mega Image.ului....asta e...

Trimis de pe al meu SM

Mulțumesc pentru confirmare, Ana. Problema a fost că pe vremea aceea "bacoviană" numai de căutat automat nu era nevoie. Nouă nici măcar nu ne-au spus de MegaImage... Ne indicau 2 străzi la dreapta, una la stânga, apoi stânga împrejur și așa ne-am ?nv?rtit în jurul cozii. Cred că cei de la organizare ar trebui să discute această problemă de la început și prețul parcării să fie inclus în taxa de participare. Asta ca să nu mai existe automate defecte și alergat prin Sema parc la ceas de seară.

Cu toate greutățile, nimic nu ne oprește și nici nu va reuși să ne determine să ocolim sala de joc, masa de tenis și întâlnirea cu prietenii!

Felicitări organizatorilor pentru un turneu maraton reușit; de asemenea felicitări premianților Dan Păun, Gicu Zamfir, Răzvan Roșioară și David Crăciun!

Back
Sus