Catalin1976
senior
Felicitari Cornel si celor care au ajutat la organizare !
Un turneu fain !
Un turneu fain !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Da...si eu am pierdut mult timp cautand tonomatul de tichete, din spatele Mega Image.ului....asta e...Felicitari organizatorilor si castigatorilor ! Un turneu reusit !
Am de facut totusi un mic comentariu... Este vorba de o chestiune care nu stiu daca tine de organizare dar ar trebui cumva rezolvata din start pe viitor.
Este vorba de problema parcarii. La plecare automatul de plata de la poarta principala nu mai functiona si am fost trimisi prin parcul Sema sa cautam un altul. Am ajuns intr-un final la poarta din spate, unde portarul ne-a trimis inapoi, sa cautam prin parc celalat automat, care era pe langa nu stiu ce cladire in mijlocul parcului. Am reusit sa iesim dupa vreo jumatate de ora in care am negociat la ambele porti plata, dar fara folos, timp in care am orbecait prin parcul Sema mai bine de jumatate de ora, in conditii de vreme neprielnica. Intr-un final, unul dintre portari a catadisit si ne-a facilitat iesirea din incinta parcului. Am inteles ca nu toata lumea a avut parte de acelasi "tratament" si unii au reusit sa plece fara probleme.
Pentru cultura mea generală... daca a fost un absent nemotivat (implicit o grupă de 5) de ce in grupa in care am jucat a trebuit să fim 7?
NEMOTIV?T, -Ă, nemotivați, -te, adj. Care nu are sau nu-și găsește motivare. – Pref. ne- + motivat (după fr. non-motive).
sursa: DEX '09 (2009)
Care ar fi legătura cu nelămurirea mea?
Și ca să fie mai clar este vorba de grupa 8 de la elite, pe a cărei foaie a fost adăugat cu pixul al 7-lea jucator. de ce nu a putut fi adăugat la grupa de 5?
Da...si eu am pierdut mult timp cautand tonomatul de tichete, din spatele Mega Image.ului....asta e...