AmaTur: Turneu B Memorialul George Vaduva -Turneu B 01 oct 2011

Felicitari speciale lui RARE? care a muncit foarte mult la organizarea acestui memorial ,l-am vazut cat s-a agitat pentru ca toata lumea sa fie multumita .?mi cer scuze ca te-am dezamagit in privinta locului pe care mi-ai spus ca il voi ocupa la finalul turneului. Multumiri Top Tenis Arena pentru disponibilitatea de a organiza asemenea evenimente sportive!!!

Dumnezeu sa-l odihneasca! ne-a fost ca un frate si plangem inca dupa el... stiu insa ca e acolo sus si ne vede. George, te iubim!

multumiri organizatorilor si Top Tenis Arena.

rares te rog frumos modifica la inscrieri open fodoran vasile cu fodoran cosmin.....fiul.....nu de alta dar se rasuceste fratele nostru in mormant cand vede ca a jucat vasile la memorialul lui......a jucat si el cu mine,cu dona si nu in ultimul rand cu angelescu dan la o masa unde si lui george ii placea mult sa joace......prietenii stiu....
dumnezeu sa-l ierte pe georgica!!!
scuze acum am vazut ca e trecut si cosmin stergel pe vasile.....o zi buna!!!

Paulica ,la inscrieri apar amandoi trecuti deoarcece nea Vasile si-a manifestat si el dorinta vineri sa joace la open.
Dupa cum bine zici , voi ati jucat pana la urma la cealalta masa :)

Ma bucur ca prezenta a fost numeroasa si ca ne-am indeplinit obiectivul ,acela de a ajuta familia Vaduva cu banii stransi din inscrieri.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe George !

Chiar daca nu am fost prezent si nu l-am cunoscut personal pe George, am fost alaturi de voi(ca si anul trecut pe 7 august la Curtea de Argeș-cu un moment de reculegere..)
Dumnezeu sa-l odihneasca !.

Back
Sus