AmaTur: Turneu A Memorialul Gheorghe Bozga - Turneu A - BISTRITA - 21 mai 2011

Olah Remus - ARAD - amatori - debut in competitie

so...please be gentle...:)

Din Nasaud la Amatori:
Oltean Dorel
Oltean Silviu

Din Nasaud la Open:
Olaru Teodor
Podaru Cristian

Florin, daca ramanem doar atati facem o singura grupa si jucam la 4-5 mese .... terminam sigur pana la ora 17:30 ... iar primii 2 joaca finala in Sala Sporturilor. :D

Ar fi o treaba, dar nu stiu daca mai pot juca finala dupa 15 meciuri, chiar daca nu-s toate grele :)

Daca merge cineva de la Cluj si are loc disponibil in masina este rugat sa anunte.

Rodica Sicoe - cu parere de rau nu mai pot sa vin...BAFTA PARTICIPANTZILOR.

Ar fi o treaba, dar nu stiu daca mai pot juca finala dupa 15 meciuri, chiar daca nu-s toate grele :)

Ca sa nu te vad epuizat inainte de termen,am de gand sa-ti dau meciul fara joc,deoarece vreau sa te protejez sa nu faci infarct si sa nu mai fie persoana care ne reactualizeaza mereu clasamentul.Doamna RODICA SICOE a anticipat acest gand al meu si s-a retras din competitie ,invocand o scuza plauzibila.Deci tu vei disputa numai 13 meciuri ,numar dubios,sper ca sa nu fie ghinionist pentru tine.Ideea de-a juca fiecare cu fiecare ,este cat se poate de corecta ,mai ales in alcatuirea clasamentului final.

... nu e nevoie, meciul cu tine este din categoria "chiar daca nu-s toate grele" :)
Mai vedem dimineata cati sintem si cum facem.

Ultima editare:
Back
Sus