Antal Denes
senior
Intra pe lista principala Antal Denes. Asteptam confirmarea!
Confirm prezența,multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Intra pe lista principala Antal Denes. Asteptam confirmarea!
Dragi colegi de la Open, daca mai sunt retrageri ar ajuta sa spuneti acum daca participati sau nu, ca sa stiu si eu cum sa-mi fac programul.
Ca stau asa primul de sub lista si deja imi creste tensiunea))
Multumesc anticipat!
Numai bine.
Luati in calcul ca in zona Rasnov-Bran sunt multe lucrari si circulația este alternativa... se pierde foarte mult timp in traficAre cineva 2 locuri m?ine pentru mine si Albu Vlad din Brașov spre Cheile Gradistei pentru elite orele 12:30-13:00?
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
Luati in calcul ca in zona Rasnov-Bran sunt multe lucrari si circulația este alternativa... se pierde foarte mult timp in trafic
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk
Am venit la Brașov special pt Ionuț Nica care din păcate ne-a părăsit mult prea devreme. Sper ca fiecare dintre noi sa încercăm sa jucam meciuri spectaculoase pe care probabil le va urmării și îl va încânta de acolo de unde Dumnezeu l-a trimis!
Felicit organizatorii pt acest memorial care probabil îl va concura ca și nr de jucători valoroși pe cel de la Alba Iulia.
Sper ca organizatorii prin retragerea în ultimul moment a unor jucat de la elite sa nu-mi răpească marea surpriza de a juca cu Ciobi! Maine și poim?ine trebuie prin joc și fair play sa ?i facem fericiti pe Ionuț și fam Nica!
1 | Buta Radu | Capus Giani | Petho Mihaly | Curpas Ioan | Jurescu Sorin | |
2 | Ciuca Dan | Trandafir Vasile | Macovei Cristi | Fancsali Kalman | Trocan Nicolae | |
3 | Baiburi Levent | Bulubasa Nicusor | Tokos Pal | Pralea Marius Dan | Plaiasu Ion | |
4 | Polotca Stefan | Jichici Svetozar | Gheorghe Nicu | Laszlo Levente | Colesniuc Romeo | |
5 | Panaitescu Stefan | Braniste George | Craciun David Mihai | Ivan Valentin | Birtalan Laszlo | |
6 | Vaida Sorin | Cinca Daniel | Gheorghe Nicolae | Macelaru Eugen | Kantor Imre Zoltan | |
7 | Kaposta Victor | Dena Corneliu | Stolearenco Igor | Gecse Alpar | Gavrila Aurel | |
8 | Fratea Aurel | Bozga Razvan | Ivan Sorin Ioan | Osman Metin | Panait Genu | |
9 | Dumbrava Daniel | Colcer Nicolae | Lacatis Ghita | Visan Bogdan | Janosi Attila | |
10 | Barsa Ioan | Dragan Petru Ioan | Micuda Mihai | Pinzar Alin | Popa Mircea | |
11 | Stefan Patrick | Gherasim Iulian | Negrean Ioan | Campean Adrian | Tamas Szilard | |
12 | Costache Rosioru Cristian | Ursulean Vasile | Corbu Darius | Samoila Ion | Lovin Eusebiu | |
13 | Ciortescu Cristi | Stanciulescu Bogdan | Ticu Dorin | Corneanu Sorin | Barbulescu Dan | |
14 | Dracea Gabriel | Szalay Liviu | Potarniche Bianca | Padurariu Costel | Veres Adrian | |
15 | Mihaila Nicolae | Sorescu Mircea | Nagy Iosif | Orac Teodor | Nicola Marian | |
16 | Voicu Ionut | Motorga Dorin | Vladoiu Gelu | Brulea Petre | Dospinescu George | |
17 | Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian | Avram Nicolae | Darmaz Ion | Staicu Dan | Dumitrache Gabriel | |
18 | Mitzea Alexandru | Leolea Andrei | Marola Dan | Petrov Dan | Cecan Vasile | |
19 | Migea Cornel | Mitrea Silviu | Silivestru Nicu | Istrate Cristian | Szanto Lajos | |
20 | Voin Doru | Denes Ferenc | Ciobanu Daniel | Morosan Marian | Maerean Claudiu |
100% sunt lucrari! Am facut doua ore in plus fata de ce am calculat! Asta e!
100% sunt lucrari! Am facut doua ore in plus fata de ce am calculat! Asta e!