AmaTur: Turneu A+ "Memorialul Ionuț Nica", Cheile Grădiștei (Bv.) - 01/02.06.2019

începând de la orele 21 (astazi 27.05.2019) nimeni nu mai coboară de pe listele principale, din contră, la fiecare retragere urcă pe lista principală primul de pe lista de așteptare, așa că trebuie să urmăriți retragerile care se inchid joi (30.05.2019) la orele 21.

Nu va suparati suntem la A+ sau la turneul final ?Observ ca la toate categoriile s-au inscris toti jucatorii foarte buni .Succes tuturor!!!

Cu parere de rau sunt nevoit sa ma retrag. Vlasceanu Valentin avansati. Mult succes tuturor!

Se retrage Manea Mihaita- Succes Tuturor...

Ultima editare:
Se retrage Dina Alexandru București avansați!
Vă mulțumesc!

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Nu va suparati suntem la A+ sau la turneul final ?Observ ca la toate categoriile s-au inscris toti jucatorii foarte buni .Succes tuturor!!!

Interpretare gresita domnule DAN.Buni si foarte buni sunt acei jucatori care au MP-ul cuprins intre 27,95(domnul ISCUSITULNIK)si 32,99 si aici ma refer la sectiunea OPEN.Ceilalti jucatori care si-au castigat dreptul de participare au "talpalit"pe la mai multe concursuri de prin tara,sau au fost mai"iuti" de mana si s-au inscris primii pe lista de concurs.Dar sa nu fie dansii suparati , sunt in devenire buni si tind spre foarte buni,jucand la acest concurs cu cei ce au MP-urile superioare.Singurul meu regret ca neparticipand la prezentul concurs,nu mai am ocazia rarisima sa ma intalnesc cu "finul" meu ierbar impatimit,SAMOILA ION-BABADAG,pe care sa-l aveti in vedere ca nu prea vede cu ochiul stang si ca-i trebuie NEAPARATsa joace la o masa albastru inchisa,reflectorizanta,fosforescent.Mult succes tuturor indiferent de MP-ul pe care-l are.

Cu regret, mă retrag de pe lista de așteptare. Ghizdăvescu Adrian-Open.

Buna ziua,tin sa reamintesc organizatorilor ca voi prezenta la inscriere in dimineata concursului certificatul de persoana cu handicap-Gavrila Aurel -Open.Multumesc pentru intelegere.

Se retrage Vestineanu Ionut de pe lista de asteptare

Ptr moment, la cum arata listele la open, la mine în camera am un loc liber.Cred ca asa cum mulți au așteptat pina în ultima zi sa se înscrie, asa sint mulți care așteaptă pina în ultima zi sa se retragă. E păcat sa stați pina în ultima zi, deoarece noi toți participanții care venim de la distanta mare, cautam sa împărțim cheltuielile în mai mulți. Unii care se vad pe lista de așteptare sint deznădăjduiți, și nu știu cum să-și organizeze sfirsitul de saptamina,asta spune un partener de joc, care la turneul final din 2018 a stat pina în ultima zi cu bagajul facut, iar în ultima zi, linia a rămas deasupra lui. Cred ca asta e cea mai amara infringere:sa aștepți și sa nu poți face nimic.Acesta este motivul ptr care am scris acest post.Toti sintem prieteni, doar asta contează.
Scuze dacă am deranjat.

Se retrage de pe lista de așteptare Postelnicu Mihai - Open - Focșani.

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

Am si eu un loc liber in camera. De vineri, ora 14.00, pana duminica, ora 12.00. Masa inclusa in pret. De fapt, conditiile sunt cunoscute, pt ca sunt cele postate de Gelu. As fi preferat sa-mi petrec noptile de la Cheile Gradistei cu partenera mea, dar, in lipsa, ma multumesc cu ce prind 😅

Back
Sus