AmaTur: Turneu B MEMORIALUL KOOS GYULA -editia III-a Turneu categoria B" 20.08.2011- REGHIN

Eliminatorii Amatori

MIRON MIHAI - CIURCA SORIN = 3-1

DENES FERENC - BACOTIU CIPRIAN = 3-0

PASARE MIHNEA - MUNTEAN ALIN = 0-3

KRISZTA ARPAD - ORDOG ZOLTAN = 0-3

FODOR ADRIAN - POPA MIRCEA = 3-0

LORINCZ FERENC - BENYI CRINEL = 0-3

KERESZTES ZOLTAN - BOTEZAN VLAD = 3-2

TIPSER GABRIEL - TIRA VIOREL = 3-0

Ultima editare:
Eliminatorii OPEN

Nistor Dorel - Carpaci Alexandru = 3-2

Bende Norbert - Anca Vladimir = 3-0

Ultima editare:
... amatori ...

Miron Mihai - Denes Ferenc = 3-0

Muntean Alin - Ordog Zoltan = 3-1

Fodor Adrian - Benyi Crinel = 1-3

Keresztes Zoltan - Tipser Gabriel = 3-0

... amatori ...

MIRON MIHAI - MUNTEAN ALIN = 3-1

BENYI CRINEL - KERESZTES ZOLTAN = 3-2

Ultima editare:
Mult imi place cum detaliaza Florin relatarile de la concursuri. Felicitari!

Intradevar ar fi niste explicatii la faptul ca Bende a marsaluit fara drept de apel la Open iar Vladimir care in general face legea atunci cand participa, a avut o prestatie sub nivelul lui, zic eu. O fi un declin de forma sau ascensiunea rapida de pana acum da semne ca e mult incetinita? Astea fiind zise asa, de departe, din fata calculatorului...Poate cineva care a fost pe faza ne poate relata ce a fost acolo. Oricum felicitari castigatorilor, ce-i a lor, e a lor !!!

Clasament AMATORI
1 - 4
Benyi Crinel - Târnaveni
Miron Mihai - Cluj Napoca
Keresztes Zoltan - Gheorgheni
Muntean Alin - Târnaveni
5 - 8
Fodor Adrian - Ludus
Denes Ferenc - Praid
Tipser Gabriel - Sighișoara
Ordog Zoltan - Reghin
9 - 16
Lorincz Ferenc - Sanpaul
Ciurca Sorin - Târnaveni
Botezan Vlad - Ludus
Pasare Mihnea - Hunedoara
Popa Mircea - Brașov
Bacotiu Ciprian - Cluj Napoca
Tira Viorel - Bistrița
Kriszta Arpad - Sanpaul
17 - 24 - loc 3 gr.sup.
Vita Istvan - Reghin
Parcalab Mihai - Bistrița
Nistor Iosif - Siculeni
Moldovan Iulia - Ludus
Nagy Mihaly - Reghin
Cristea Mircea - Târnaveni
Balaiu Gabriel - Bistrița
Hudusan Andreea - Tg.Mureș
25 - 32 - loc 4 gr.sup.
Purcaru Nasta - Cluj Napoca
Ban Peter - Cluj Napoca
Szakacs Iosif - Sanpaul
Bukkosi Alex - Ludus
Saplacan Sorin - Reghin
Joldes Adrian - Bistrița
Zsigmond Miklos - Reghin
Mathe Matyas - Ludus
33 - 40 - 1v
Marian Florin - Reghin
Marian Calin - Reghin
Biro Istvan - Reghin
Predescu Levente - Siculeni
Campean Ioan - Reghin
Catricicau Adrian - Baia Mare
Megyes Andras - Sovata
Nagy Laszlo - Reghin
41 - 48 - 0v
Pall Jozsef - Sanpaul
Opris Dora - Ludus
Puskas Sandor - Gheorgheni
Lorinczi Bela - Gheorgheni
Forgacs Laurentiu - Târnaveni
Bajko Karoly - Gheorgheni
Simon Robert - Gheorgheni
Pop Anghel - Reghin

Clasament Open
1 - 4
Bende Norbert - Tg.Mureș
Nistor Dorel - Bistrița
Anca Vladimir - Ludus
Carpaci Alexandru - Ludus
5 - 6 - loc 3 gr.sup.
Mathe Mihai - Ludus
Zombor Daniel - Tg.Mureș
7 - 8 - loc 4 gr.sup.
Apian Florin - Bistrița
Istvan Daniel - Tg.Mureș
9 - 11 - 3v
Toth Laszlo - Cluj Napoca
Bauer Lajos - Tg.Mureș
Anca Octavian - Ludus
12 - 2v
Ivan Alexandru - Bistrița
13 - 14 - 1v
Nagy Endre - Reghin
Biro Csaba - Reghin
15 - 16 - 0v
Zidar Victor - Reghin
Kantor Imre-Zoltan - Reghin

Intradevar ar fi niste explicatii la faptul ca Bende a marsaluit fara drept de apel la Open iar Vladimir care in general face legea atunci cand participa, a avut o prestatie sub nivelul lui, zic eu. O fi un declin de forma sau ascensiunea rapida de pana acum da semne ca e mult incetinita? Astea fiind zise asa, de departe, din fata calculatorului...Poate cineva care a fost pe faza ne poate relata ce a fost acolo. Oricum felicitari castigatorilor, ce-i a lor, e a lor !!!

Vladimir a jucat un tenis de masă de inalta calitate, dar sa nu uitam faptul ca, Norbi Bende are 18 ani, iar Vladimir 12. Bende Norbert in ultimul an a progresat enorm. Ca si concluzie finala eu astept ca la sfarsitul saptamanii sa ma laud ca am pierdut la campionul european. Daca anul trecut dupa concursul de la Reghin, Vladimir a venit pe locul 4, anul acesta am asteptari la titlul suprem. Daca se va intampla, atunci Reghinul va deveni un" Mecca" al campionilor de tenis de masă, toti copiii din Romania inainte de un turneu final vor vrea sa participe la un turneu AMATUR din Romania.
AMATURUL participa DIRECT la formarea campionilor!!!

Felicitari tuturor pentru reusita turneului,de la organizator(Imi Kantor) pana la ultimul clasat!felicitari Gabi Tipser si Fery Denes pentru ascensiunea continua din ultimul timp.Remarc din nou trupa de copii de la Ludus si prestatia f.buna a lui nea Sandu(Carpaci) care le da cel mai bun exemplu copiilor sai!CHAPEAU!

Felicitari tuturor pentru reusita turneului,de la organizator(Imi Kantor) pana la ultimul clasat!felicitari Gabi Tipser si Fery Denes pentru ascensiunea continua din ultimul timp.Remarc din nou trupa de copii de la Ludus si prestatia f.buna a lui nea Sandu(Carpaci) care le da cel mai bun exemplu copiilor sai!CHAPEAU!

Mersi de urari !!! Sunt si primul (organizator) si ultimul clasat!!! .... eu sunt alfa si omega , inceputul si sfarsitul( Apocalipsa daca nu ma insel)

turneul de la Reghin

turneul de la Reghin

Da a fost un turneu bun mia placut cu exceptia magariei facut de Antrenorul din Ludus adica Carpaci Alexandru care l-a obligat pe Anca Vladimir sa-i cedeze meciul cu 3-2 ca sa aiba toti trei acelas setaveraj in orce caz rusine pentru educatia sportului ca asemenea elemente sa apara pentru ca a ramas in afara un talent un copil care a jucat cinstit si era mult mai bine pentru tenisul de masa romanesc sa fii calificat in primii patru Zsombi de fapt acolo si i-i locul,asemenea comportamente trebuie eliminate si sactionate,eu personal joc din placere dar nu admit gesturi de acest fel.Pacat si pentru Vladimir ca nu si-a aparat sansele cum se cuvine unui campion.In orice caz noi cand aveam varsta lui nu faceam asa ceva.In cea ce priveste pe castigator felicitari era mult peste toata lumea cu minim 5 puncte joc elegant modern si sper ca Tg-Mureșul sa mai aduca cat mai multe talente.Si felicitari Organizatorilor.

Back
Sus