AmaTur: Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - Arad - 12 octombrie 2024

Promit ca am sa vin cu proxima ocazie .Am numărat în zona ( București pana la Tulcea) nouăsprezece turnee în 5 ani ,și patru doar anul acesta.Va mulțumesc oricum pentru invitație Și chiar doresc sa ne întâlnim și la masa de joc. Sper sa votați și pentru următorul A+ de la Sanpaul organizat de Marțieni Vinereni.

Continuu sa urmaresc, in calitate de vechi amaturist, discutiile dintre multi confrati intr-ale tenisului de masa amator... (sau nu, dupa ultimele dispozitii ale conducerii AmaTur). Se pare ca intre unii domni, au avut loc in diferitele dialoguri multe nemultumiri si uneori, chiar adevarate ''reglari de conturi'', ceea ce nu e de dorit sub nici o forma. Si cu toate astea, ele au existat. Unele, pe buna dreptate. Sa premiezi campionii unei categorii si sa nu ai tricourile de campion in timp util, e ceva impardonabil. De acum incolo, cred ca aceasta problema a organizatorului respectivului TF, trebuie rezolvata cu vreo doua saptamani inainte ca deh, mai sunt si tepari printre noi. Acuma, sa nu aruncam cu piatra. Asta e, s-a intamplat, La urmatoarele TF se vor lua sigur masuri din timp. Din pacate sau din fericire (nu stiu), la banchet nu am participat, dar sa nu ajunga mancarea la toti participantii indiferent la ce ora au ajuns ei acolo... e jenant, iar cei veniti primii sigur nu au mancat pana sa vomite, nemairamanand decat frimiturile si celorlalti participanti sositi mai tarziu. Mancare trebuia sa fie pentru toata lumea, indiscutabil !!! De aceea, cred ca s-a avut de a face, acum, cu alti borfasi / tepari dar de alta natura, de data asta. Astia au fost din industria ''ospitalitatii'' ! Nici in privinta neajungerii tricourilor la posesorii de drept si a meniului putin si de o slaba calitate de la banchet, organizatorii de la Turneul Campionilor Arad nu au nici o vina. Ce a depins strict de ei, a fost impecabil ! Pe bune !!! Acum, dragi amaturisti, sa ne mandrim ca tenisul de masa romanesc este pe un drum excelent. De la an la an, el este dus spre perfectiune atat de jucatori, cat si de organizatori. SA NE MANDRIM CA AM FOST BAGATI IN SEAMA DE CATRE MAREA CAMPIOANA DANIELA DODEAN SI SA FELICITAM ECHIPA DIN SUPERBUL ARAD PENTRU OSPITALITATE SI PENTRU UN PROFESIONALISM FRUMOS SI DISCRET STRECURAT INTR-UN TENIS DE MASA AMATOR !

Buna dimineata.User-ul Tofenfor are dreptate,discutia dintre mine si dl Craiu trebuia purtata in privat.Imi pun cenusa in cap si imi cer scuze(lucru care se intampla rar)fata de cei care au purtat dialoguri consecvente si constructive.Am fost trezit la realitate asa ca ma declar invins.Marele Eugen Barbu a avut o replica celebra:"Rodioane m-ai invins".Promit ca numai raspund.Felicitari domnului Orban si fiului.Chiar sunt indragostiti de acest sport.Ganduri bune pentru toata suflarea Amatur !

S-a discutat atât de mult pe aici, încât postarea mea, în care întrebam când vor fi publicate filmările de la celelalte categorii, nu mai este de actualitate.

Eee, domnul Cornel are ce are cu mine, dar nu ma supar, am trecut peste. zi frumoasa tuturor

S-a discutat atât de mult pe aici, încât postarea mea, în care întrebam când vor fi publicate filmările de la celelalte categorii, nu mai este de actualitate.

Se pierde din nou dacă așteptați după Dl. Moise!
...probabil în primăvara anului 2025 le termină de încărcat. le încarcă manual, la lopată:)

Se pierde din nou dacă așteptați după Dl. Moise!
...probabil în primăvara anului 2025 le termină de încărcat. le încarcă manual, la lopată:)

.... probabil, o data cu tricourile de la VIVA😂

Domnule Gelu, trebuia sa puneti intrebari, mai din timp si nu dupa (asta pentru buna desfasurare a turneului)

Buna seara! Se pot urmari si altfel meciurile? Mi-am facut cont pe VideoAmatur, dar nu primesc niciun mail de confirmare, asadar nu pot accesa filmuletele. Multumesc!

Am cautat Ghete Alexandru, in baza de date si nu figurati.
Asta inseamna ca ati dat un mail nevalid.
Poate v-ati logat cu alt nume si alt mail.

La mine nu figureaza nimeni fara aprobare de a vizualiza meciurile.
Incercati sa va logati direct cu contul de Google si in surt timp aveti acces.

Vizionare placuta

Vizionare placuta
Bună seara. Mi-am făcut cont dar nici eu nu primesc mail de confirmare

Vizionare placuta

Am reusit asa. Multumesc! O seara buna!:)

Salutare. Despre tricourile de lideri judeteni pentru categoria hobby, mai stie cineva ceva?

Back
Sus