Continuu sa urmaresc, in calitate de vechi amaturist, discutiile dintre multi confrati intr-ale tenisului de masa amator... (sau nu, dupa ultimele dispozitii ale conducerii AmaTur). Se pare ca intre unii domni, au avut loc in diferitele dialoguri multe nemultumiri si uneori, chiar adevarate ''reglari de conturi'', ceea ce nu e de dorit sub nici o forma. Si cu toate astea, ele au existat. Unele, pe buna dreptate. Sa premiezi campionii unei categorii si sa nu ai tricourile de campion in timp util, e ceva impardonabil. De acum incolo, cred ca aceasta problema a organizatorului respectivului TF, trebuie rezolvata cu vreo doua saptamani inainte ca deh, mai sunt si tepari printre noi. Acuma, sa nu aruncam cu piatra. Asta e, s-a intamplat, La urmatoarele TF se vor lua sigur masuri din timp. Din pacate sau din fericire (nu stiu), la banchet nu am participat, dar sa nu ajunga mancarea la toti participantii indiferent la ce ora au ajuns ei acolo... e jenant, iar cei veniti primii sigur nu au mancat pana sa vomite, nemairamanand decat frimiturile si celorlalti participanti sositi mai tarziu. Mancare trebuia sa fie pentru toata lumea, indiscutabil !!! De aceea, cred ca s-a avut de a face, acum, cu alti borfasi / tepari dar de alta natura, de data asta. Astia au fost din industria ''ospitalitatii'' ! Nici in privinta neajungerii tricourilor la posesorii de drept si a meniului putin si de o slaba calitate de la banchet, organizatorii de la Turneul Campionilor Arad nu au nici o vina. Ce a depins strict de ei, a fost impecabil ! Pe bune !!! Acum, dragi amaturisti, sa ne mandrim ca tenisul de masa romanesc este pe un drum excelent. De la an la an, el este dus spre perfectiune atat de jucatori, cat si de organizatori. SA NE MANDRIM CA AM FOST BAGATI IN SEAMA DE CATRE MAREA CAMPIOANA DANIELA DODEAN SI SA FELICITAM ECHIPA DIN SUPERBUL ARAD PENTRU OSPITALITATE SI PENTRU UN PROFESIONALISM FRUMOS SI DISCRET STRECURAT INTR-UN TENIS DE MASA AMATOR !