AmaTur: Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - Arad - 12 octombrie 2024

Dacă e să ne dăm cu părerea în privința wild-cardurilor... "dau" și eu :D

E turneul "campionilor", prioritate pentru cei mai bine clasați dintr-e cei înscriși...(cu alte cuvinte se favorizează jucătorul activ în circuit și e foarte bine aceasta!)

Cu siguranță că pentru cei care NU se luptă(sau NU sunt favoriți la podium/titlu), aceștia așteaptă meciuri spectaculoase cu jucători valoroși care nu au fost prea activi în circuit și care se găsesc pe lista de așteptare (deoarece clasamentul nu le este favorabil)
DAR..
în schimb, pentru cei care se luptă la titlu și care au fost activi tot anul în circuit, nu cred că le cade bine favorizarea unui jucător valoros, deoarece ar putea fi o "piedică" în lupta pentru podium/titlu.

Mie unul, care NU mă lupt pentru podium/titlu, NU aș fi de acord cu WD pentru "greii" care au puterea de a ocupa podiumul. Altfel nu văd de ce ai ține la clasament atâta timp cât poți băga prin back-stage=WD, oameni care se exclud de la această regulă".

Să analizăm totuși că jucători ca: Neculai/Galoș/Mocean/etc..(primii clasați) cu șanse reale la titlu, au investit timp/bani/efort/km/etc de-a lungul anului pentru a fi cât mai sus, pentru a avea șanse la podium/titlu, cum ar fi pentru ei să primească vestea unor WD cu "grei"(nu trebuie să dau nume), și oare cum ar fi ca unul din acești grei să ocupe locul pe podium?

Cel puțin mie unul care NU mă lupt pentru titlu, subliniez că ar fi o nedreptate pentru ei...că pentru mine nu e nevoie de nici un "greu" cu WD, pentru mine tot una e că vine WD1, WD2, sau WD15...

Sunt de acord cu WD în privința jucătorilor care nu ar putea influența podiumul, jucător de genul "average"/nici prea prea nici foarte foarte.

Altfel regula cu prioritatea în clasament...e o regulă încălcată și favorabilă celui care nu se supune acestei reguli.​

Miky ne bagi în ceata ...Neculai în 2 ani e în superliga ,Galos e în divizia A ,Mocean la fel, care îs greii aia ??? Ți se pare dacă eu l-am învins pe domnul Cristanus ,Domnul Remus ,etc .....ei nu ar putea sa o facă.....ce înseamnă WD în limbajul nostru al romanasilor .....sau nu am fost eu atent ???

Miky ne bagi în ceata ...Neculai în 2 ani e în superliga ,Galos e în divizia A ,Mocean la fel, care îs greii aia ??? Ți se pare dacă eu l-am învins pe domnul Cristanus ,Domnul Remus ,etc .....ei nu ar putea sa o facă.....ce înseamnă WD în limbajul nostru al romanasilor .....sau nu am fost eu atent ???
WD=wildcard, eu asa inteleg 😅

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Am un loc disponibil in camera pentru vineri seara si sambata la pretul de 100 pe noapte.fara fumatori
multumesc

Am locuri în masina, transport din București, vineri seara plecare la 17. Pentru cei care termina munca mai tarziu. Estimez sosire la Arad în jur de 23.30 - 00

Eu nu înțeleg modul de înscriere 1 lună mergi pe clasament și în ultima săptămână mergi pe mp?????

Eu nu înțeleg modul de înscriere 1 lună mergi pe clasament și în ultima săptămână mergi pe mp?????
In ultima saptamana se ia lista principala de cand se termina inscrierile dupa clasament si se ordoneaza dupa MP. Lista de asteptare nu se modifica. Cei ce se inscriu dupa data la care expira prioritatea dupa clasament, sunt pusi in coada listei. Lista principala se ordoneaza dupa MP, deoarece asa sunt stabilite grupele (dupa MP, nu dupa clasament).

Am spus ....
Măcar ei(Neculai/Galoș/Mocean) si-au câștigat drepturile de a juca la Turneul Final după niște reguli, au fost activi în amatur, au cheltuit bani/timp/efort/2023-2024ș în schimb cei care nu prind loc și eventual li s-ar oferi pe tavă un WD(Wild Card, ca să nu scriu WC :D)!
Merci Goțcă Adrian pentru translate. La mine WD = WilD Card :))
Eu zic că unii din lista de așteptare ar putea oricând să îi învingă pe primii 5 clasați. Nu dau nume că nu e nimic personal, doar ziceam de Regula cu cel mai bine clasat, adică unii muncesc de-a lungul unui an întreg să ocupe locuri fruntașe, și când colo vin 2-3 cu WD care ar putea oricând să câștige TC.

Din partea mea pot să vină să am ce filma :D

Miky ne bagi în ceata ...Neculai în 2 ani e în superliga ,Galos e în divizia A ,Mocean la fel, care îs greii aia ??? Ți se pare dacă eu l-am învins pe domnul Cristanus ,Domnul Remus ,etc .....ei nu ar putea sa o facă.....ce înseamnă WD în limbajul nostru al romanasilor .....sau nu am fost eu atent ???[/QUOTE]

Am spus ....
Măcar ei(Neculai/Galoș/Mocean) si-au câștigat drepturile de a juca la Turneul Final după niște reguli, au fost activi în amatur, au cheltuit bani/timp/efort/2023-2024ș în schimb cei care nu prind loc și eventual li s-ar oferi pe tavă un WD(Wild Card, ca să nu scriu WC :D)!
Merci Goțcă Adrian pentru translate. La mine WD = WilD Card :))
Eu zic că unii din lista de așteptare ar putea oricând să îi învingă pe primii 5 clasați. Nu dau nume că nu e nimic personal, doar ziceam de Regula cu cel mai bine clasat, adică unii muncesc de-a lungul unui an întreg să ocupe locuri fruntașe, și când colo vin 2-3 cu WD care ar putea oricând să câștige TC.

Din partea mea pot să vină să am ce filma :D

Mica corectie, Gotcă 😅

Back
Sus