AmaTur: Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - MEDIAS - 14-15 octombrie 2023

Buna ziua tuturor,
Am vrut sa decalez un pic treburile cu cazarile , taxa si servirea mesei , dar vad ca le-am adunat pe toate la un loc.

1.Pentru cazari la Hotel Mercure s-a eliberat o camera dubla, si o sa o pastram daca mai apare cineva pe ultima suta de metri.
La celalalte Hoteluri mai sunt tot asa 1-2 camere libere dar pe care le voi inapoia rervarilor de pe booking.
Va rog anuntati apropiatii, colegii care nu si-au facut rezervare azi am fost prin Medias si cam peste tot este plin.

2.Taxa de inscriere se apropie de 100 de participanti, dar va rog nu lasati pe ultima suta de metri ca Joi si Vineri vom fi foarte prinsi cu multe alte probleme organizatorice.

3.Pentru cele 2 pachete rezervarile se fac pana Luni ora 12.00 ziua cand trebe sa dam numarul exact de persoane care vor servi masa la Restaurant, si este ziua cand se dau drumul la comenzi pt materia prima.

Cele 2 pachete raman asa cum le-am stabilit de la inceput cu mentiunea ca pentru pachetul 2 cu pranzul si Duminica trebuie sa ne incadram in numarul maxim de 150 de persoane la masa, si momentan sunt 120 cei cu cazarile.

1.Pachetul masa pranz , Cina +Party sambata 100 lei
2.Pachetul masa pranz, Cina+Party Sambata si Masa Pranz Duminica 125 lei


Servirea mesei incepe odata cu ora 13.00 si se termina pe la 16.30
Vor fi pregatite 25-26 de mese rotunde de 12 locuri si se va servi la masa ciorba de vacuta si ciorba de legume, si ardei iute, in boluri mari si rugamintea asezarea la masa sa se faca complet masa cu masa deoarece ciorba se va servii dupa ce se aseaza lumea la masa.Felul doi este compus dinpiept de pui la cuptor si friptura de porc la tava, cartofi taranesti si legume la cuptor, si salata de varza in regim de bufet suedez astfel vom elimina incurcaturile cu tipul de carne ales, si cu necesitatile cantitative ale fiecaruia.

Seara la cina se va servi gulas de porc cu cartofi si muraturi tot la bol ca fiecare sa isi satisfaca nevoile cantitative, si de asemenea vin cu rugamintea ca sa ocupam progresiv fiecare masa deoarece sala va fii la capacitate maxima , dupa care urmeaza Party Amatur cu muzica si voie buna, unde puteti servi un vin alb sau rosu la carafa, bere,racoritoare, apa plata si minerala si cine doreste si cafea, iar bauturile spirtoase se vor comanda si servi contra cost direct la restaurant.

Pentru cei din Hotel Mercure este un autocar pt deplasarea inapoi.

Duminica dupa premiere se va servi Ciorba de burta cu ardei, si fel principal cotlet de porc cu piure de cartofi, si salata asortata , servite la platou pe masa..

Pentru participantii vegani sau vegetarieni o sa existe meniuri speciale.

Pentru rezervarea unui pachet va rog sa mentionati numarul pachetului, si tipul de carne preferat sa putem face procentual o diferenta cantitativa si sa ma contactati telefonic, pe mesaj pe forum sau pe telefon pt inmanarea de date de transfer.Rezervarile sunt valabile pt cei ce nu au cazare rezervata prin noi,cu aceia iau eu legatura direct ca si pana acum si stabilim ce si cum.
Intrarea in restaurant pt servirea mesei si pt party se face doar pe baza de banderola, si sau ecusoon invitatie pe care o primiti odata cu acreditarea.

TOATE ACESTE DECIZI SE VOR FACE PANA LUNI LA ORA 12,00.RECOMANDAREA MEA CA SI PRIMI 3-4 DE PE LISTELE DE ASTEPTARE SA ISI FACA REZERVARE SI DACA TOTUSI NU PRIND LOC REDUCEM NR DE PORTII, DAR SUPLIMENTAREA LOR ESTE MAI COMPLICATA.MANCAREA NU SE POATE LUA LA PACHET SAU CASEROLA DIN INCINTA RESTAURANTULUI.


MULTUMIM DE ATENTIA ACORDATA.
 
Buna ziua tuturor,
Am vrut sa decalez un pic treburile cu cazarile , taxa si servirea mesei , dar vad ca le-am adunat pe toate la un loc.

1.Pentru cazari la Hotel Mercure s-a eliberat o camera dubla, si o sa o pastram daca mai apare cineva pe ultima suta de metri.
La celalalte Hoteluri mai sunt tot asa 1-2 camere libere dar pe care le voi inapoia rervarilor de pe booking.
Va rog anuntati apropiatii, colegii care nu si-au facut rezervare azi am fost prin Medias si cam peste tot este plin.

2.Taxa de inscriere se apropie de 100 de participanti, dar va rog nu lasati pe ultima suta de metri ca Joi si Vineri vom fi foarte prinsi cu multe alte probleme organizatorice.

3.Pentru cele 2 pachete rezervarile se fac pana Luni ora 12.00 ziua cand trebe sa dam numarul exact de persoane care vor servi masa la Restaurant, si este ziua cand se dau drumul la comenzi pt materia prima.

Cele 2 pachete raman asa cum le-am stabilit de la inceput cu mentiunea ca pentru pachetul 2 cu pranzul si Duminica trebuie sa ne incadram in numarul maxim de 150 de persoane la masa, si momentan sunt 120 cei cu cazarile.

1.Pachetul masa pranz , Cina +Party sambata 100 lei
2.Pachetul masa pranz, Cina+Party Sambata si Masa Pranz Duminica 125 lei


Servirea mesei incepe odata cu ora 13.00 si se termina pe la 16.30
Vor fi pregatite 25-26 de mese rotunde de 12 locuri si se va servi la masa ciorba de vacuta si ciorba de legume, si ardei iute, in boluri mari si rugamintea asezarea la masa sa se faca complet masa cu masa deoarece ciorba se va servii dupa ce se aseaza lumea la masa.Felul doi este compus dinpiept de pui la cuptor si friptura de porc la tava, cartofi taranesti si legume la cuptor, si salata de varza in regim de bufet suedez astfel vom elimina incurcaturile cu tipul de carne ales, si cu necesitatile cantitative ale fiecaruia.

Seara la cina se va servi gulas de porc cu cartofi si muraturi tot la bol ca fiecare sa isi satisfaca nevoile cantitative, si de asemenea vin cu rugamintea ca sa ocupam progresiv fiecare masa deoarece sala va fii la capacitate maxima , dupa care urmeaza Party Amatur cu muzica si voie buna, unde puteti servi un vin alb sau rosu la carafa, bere,racoritoare, apa plata si minerala si cine doreste si cafea, iar bauturile spirtoase se vor comanda si servi contra cost direct la restaurant.

Pentru cei din Hotel Mercure este un autocar pt deplasarea inapoi.

Duminica dupa premiere se va servi Ciorba de burta cu ardei, si fel principal cotlet de porc cu piure de cartofi, si salata asortata , servite la platou pe masa..

Pentru participantii vegani sau vegetarieni o sa existe meniuri speciale.

Pentru rezervarea unui pachet va rog sa mentionati numarul pachetului, si tipul de carne preferat sa putem face procentual o diferenta cantitativa si sa ma contactati telefonic, pe mesaj pe forum sau pe telefon pt inmanarea de date de transfer.Rezervarile sunt valabile pt cei ce nu au cazare rezervata prin noi,cu aceia iau eu legatura direct ca si pana acum si stabilim ce si cum.
Intrarea in restaurant pt servirea mesei si pt party se face doar pe baza de banderola, si sau ecusoon invitatie pe care o primiti odata cu acreditarea.

TOATE ACESTE DECIZI SE VOR FACE PANA LUNI LA ORA 12,00.RECOMANDAREA MEA CA SI PRIMI 3-4 DE PE LISTELE DE ASTEPTARE SA ISI FACA REZERVARE SI DACA TOTUSI NU PRIND LOC REDUCEM NR DE PORTII, DAR SUPLIMENTAREA LOR ESTE MAI COMPLICATA.MANCAREA NU SE POATE LUA LA PACHET SAU CASEROLA DIN INCINTA RESTAURANTULUI.


MULTUMIM DE ATENTIA ACORDATA.
 
Se retrage de pe lista de asteptare Bucur Andrei Blaj open
 
Salut.
Oprean Andrei, Brad, avansati.
Multumesc.
 
1 pachet cazare ,mâncare , baie si dans la HOTEL MERCURE (BINDER BUBI) pentru Boariu Timofte Dănuț - Elite. As dori sa achit pe Revolut toata suma la domnul Emi. Se poate? Ce suma trebuie?
 
Pentru jucătorii din Constanța 3 pachete nr. 1, carne de porc.
Vom achita vineri după amiaza totul.
 
Buna ziua,

Pentru pachetele masa dorim:

Alexandru Marius (Bucuresti - Open) - pachet 2 (125 lei), meniu porc

Lita Gabriel (Bucuresti - Open) - pachet 2 (125 lei), meniu vegetarian

*
Azi-maine, vom achita intreaga suma (taxa participare + pachet mancare).

Multumesc.
 
Ma retrag de pe lista de așteptare elite Simion Boby

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
 
Back
Sus