Se retrage Darmaz Ion-Târgoviște de la open,îi las loc lui Liviu....!!!
Face cinste cu o sticla de vin!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se retrage Darmaz Ion-Târgoviște de la open,îi las loc lui Liviu....!!!
Wild-cardurile când se anunța ?
Sunt colegi care sunt legați cu transportul....
Wild-cardurile când se anunța ?
Sunt colegi care sunt legați cu transportul....
Domnule Campean, imi cer scuze dar ce asteptati de la aceste Wild Card-uri, ele se distribuie in mod normal de organizatorul turneului catre obligatiile dansului, in acest an am impartit, deoarece mi-sa parut democratic acest fapt intre cele 3 echipe implicate in acest eveniment, lucru care nu s-a intamplat niciodata, si au fost atribuite 4 Wild carduri de echipa locala, si va imaginati ca spre cei apropiati lor, au fost 3 Wild card-uri distribuite de echipa menegeriala ,Emi si 4 wild card-uri de catre echipa Amatur , iar cele 5 Wild card-uri ramase disponibile au fost tot de echipa Amatur propuse si distribuite.Ce se tot treciverseaza pe acest subiect si nu inteleg de ce uni isi fac sperante la acest subiect, deoarece toti beneficiarii au fost instintati si se vor posta imediat ce este oportun.
Multumesc.
vroiam sa știu cum ma organizez vin cu colegii cu mașina sau cu trenul / nu am avut alte așteptări / așteptam....
Ok.Multumesc
Cei cu Wild card se regasesc printre cei acreditati din listele de asteptare.
O sa asteptam sa actualizeze Florin listele si atunci vor aparea si wild card-urile explicit.
vroiam sa știu cum ma organizez vin cu colegii cu mașina sau cu trenul / nu am avut alte așteptări / așteptam....
Cirstea Toni, Tg Jiu, open. Poate impusc un wild card.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk