Greșit! E cel mai echilibrat turneu de Amatori,mai ales la elite. Eram tare curios dacă Bădulescu putea sa iasă în primii 16 la acest turneu!!!! Din păcate subsemnatul mu_si poate onora nici locul și nici Mp_ul anul ăsta și nici în viitorul apropiat!
Asa mi -se pare si mie unul din cele mai echilibrate turnee la cat Elite, tinand cont ca la recentul turneu de la Resita,Gabi Curut a ajuns pe podium, invingand 2 Campioni Amatur Sorescu si Mutrescu, vin sa ma intreb oare adevaratii amatori nu au devenit mai puternici, de altfel am vazut si alte rasturnari de scor pe care le-a realizat Mocean in fata unor grei.
Ca sa dau curs acestei opinii vin cu urmatoarea propunere catre dumneavoastra.
Cine ghiceste locurile 1, 2 ,3 in ordinea data la oricare din categorie are un vaucher in valoare de 1500 lei in produse la unul din standurile mele.
Cine ghiceste 2 locuri in ordinea data are un vaucher in valoare de 1000 lei in produse la unul din standurile mele.
Cine ghiceste 1 loc in ordinea data are un vaucher in valoare de 500 lei in produse la unul din standurile mele.
Cine ghiceste 1 jucator care intra in primi 3 va castiga un set de mingi Joola Prime 3 buc.Pt fiecare jucator ghicit in ordine aleatore , un set.
Locul 3 este considerat pierzatorul castigatorului, si intra in concurs, iar pierzatorul locului 2 este considerat loc 4 si nu intra in concurs.
Nominalizari se poate depune in urna pregatita special la Acreditarea finala care va avea loc la Hotel Mercure in data de Vineri de la ora 16.00 pana la ora 22.00. Toti care vor sa depuna aceste nominalizari si nu vor veni Vineri la acreditare pot delega pe un coleg sa depuna in numele lor.
Biletul trebuie sa contina numele si prenumele celui care depune si ordinea clara a celor 3 castigatori la fiecare categorie.
Premile se pot ridica doar personal dupa premierea categoriilor.Nu se pot delega persoane pt acest lucru.
Urna se va sigila Vineri la ora 22.00 si se va deschide in prezenta organizatorilor dupa finalizarea semifinalelor tuturor categoriilor, in timpul finalelor., si se vor face cunoscute inainte de premiere.
Premile puse in joc pot depasii usor 12000 lei ceea ce cred eu ca este un concurs care nu cred ca va avea in curand vreun rival.
Succes tuturor.
P.s. Doar un singur biletde participant, si doar cei 270 de participanti activi vor avea dreptul de a participa.
Daca e nevoie de completari ulterioare vom veni in intampinarea dumneavoastra.