AmaTur: Turneul Campionilor Memorialul Marcel GIOSAN Amatur Romania - Piatra Neamt - 15-16 octombrie 2022

Avind in vedere performantele deosebite ale D-lui Avram Iancu, precum si faptul ca ne onoreaza cu prezenta, firma ANDRO GIR, reprezentata de Gelu si Irina Popescu a decis sa-l sponsorizeze cu un echipament XIOM
Acesta va fi oferit D-lui Avram Iancu duminica dimineata, in cadrul ceremoniei de premiere a liderilor judeteni de la Avansati si Hobby.
Mii de multumiri!!

Vă mulțumesc pentru toată atenția voastră!

Anunț important pentru jucători și organizatori

Având în vedere frumusețea acestei comunități doresc să mă alătur si eu eforturilor organizatorilor pentru a aduce un mic de plus valoare evenimentului. Dacă organizatorii îmi permit, doresc să le pun la dispoziție 8 exemplare a cărții mele intitulată "Schimbarea ești tu" Editura Măiastra, Târgu Jiu, 2019, carte vândută în peste 3 mii de exemplare, o carte care descrie povestea de succes a unui roman simplu, dar care a îndrăznit să creadă că poate ajunge campion pe podiumul vieții.

Așadar, jucătorii care vor ajunge în finala Turneului Final de la Piatra Neamț, adică locurile 1 și 2 de la Elite, Open, Avansați și Hobby, vor primi câte un exemplar ca premiu.

Deasemenea, vor primi cadou aceeași carte și câteva persoane deosebite cu care deja am interacționat din lumea AmaTur, cum ar fi: Ana și Ioan Dîrlea din Aiud, Dumitru Beltechi (Emi), Gelu si Irina Popescu. Voi aduce vreo 30 de cărți și pentru eventualii jucători care ar vrea să achiziționeze cartea.

Voi veni împreună cu toată familia! Asadar, dorim 5 porții meniu de PUI.

Să ne vedem cu bine!

Având în vedere frumusețea acestei comunități doresc să mă alătur si eu eforturilor organizatorilor pentru a aduce un mic de plus valoare evenimentului. Dacă organizatorii îmi permit, doresc să le pun la dispoziție 8 exemplare a cărții mele intitulată "Schimbarea ești tu" Editura Măiastra, Târgu Jiu, 2019, carte vândută în peste 3 mii de exemplare, o carte care descrie povestea de succes a unui roman simplu, dar care a îndrăznit să creadă că poate ajunge campion pe podiumul vieții.

Așadar, jucătorii care vor ajunge în finala Turneului Final de la Piatra Neamț, adică locurile 1 și 2 de la Elite, Open, Avansați și Hobby, vor primi câte un exemplar ca premiu.

Deasemenea, vor primi cadou aceeași carte și câteva persoane deosebite cu care deja am interacționat din lumea AmaTur, cum ar fi: Ana și Ioan Dîrlea din Aiud, Dumitru Beltechi (Emi), Gelu si Irina Popescu. Voi aduce vreo 30 de cărți și pentru eventualii jucători care ar vrea să achiziționeze cartea.

Să ne vedem cu bine!

Sunt onorat sa fiu mentionat printre persoanele deosebite cu care ati interactionat, si totodata ca voi intra in posesia cartii dumneavoastra "Schimbarea esti tu" de la insusi autorul cartii al carui fan sunt de multa vreme.Sper sa pot sa particip chiar si ca simplu spectator la turneul de la Piatra Neamt sa pot sa intru in posesia cadoului dumneavoastra.In caz contrar imi cer scuze anticipat ca nu pot sa particip la acest turneu.
Cu respect si deosebita consideratie acelasi Emi.

Să ne vedem cu bine!

Din partea organizatorilor, mii de multumiri pentru surpriza placuta pe care o faceti finalistilor.

M am razgandit , se inscrie la hobby Potolinca Tudor, retragere de la avansati .

Back
Sus