AmaTur: Turneul Campionilor Memorialul Marcel GIOSAN Amatur Romania - Piatra Neamt - 15-16 octombrie 2022

Daca turneul este in octombrie.. de ce lista cu jucatori nu este actualizata pentru octombrie? Eu de exemplu sunt locul 405 in clasamentul general. Ar trebuii sa fiu pe lista principală, nu pe cea de asteptare.

La 450 de oameni era bun și un meniu vegetarian zic eu, gen o fasole la ceaun...dar e foarte posibil sa ma înșel, asa ca îmi cer scuze, ne descurcam pana la urma, ca de obicei

La 450 de oameni era bun și un meniu vegetarian zic eu, gen o fasole la ceaun...dar e foarte posibil sa ma înșel, asa ca îmi cer scuze, ne descurcam pana la urma, ca de obicei

Va fi un nr de telefon unde vei putea comanda vegetarian câte ceva, nu avem voie in exteriorul polivalentei cu foc, ceaun etc astea sunt regulile, sau peste drum de polivalenta vei găsi.

Bună dimineața, având în vedere că la open este lista de așteptare te rog Emi sa ne confirmi până marți seara dacă poți ajunge , dacă nu ajungi să știm sa între altcineva, poate trebuie cazare etc mulțumim.

Înțeleg foarte bine aceste griji, și am și menționat în primul mesaj de mulțumire că voi da curs acestei invitați doar în cazul în care nu se simte nimeni lezat de acest lucru.De aceea mă vad nevoit să renunț la această favoare de a participa la turneu prin primirea Wild-card-ului, dar mă simt onorat de invitația Comitetului Director prin Domnul Toma Florin, și îi voi da curs, deja rezervandu-mi bilet de avion și camera la Hotel in Piatra Neamț.Deci voi ajunge cu siguranța cel tarziu sămbată dimineața, și să nu încurc nici o socoteală, o să-mi pun și un sandwich la pachet.
Să ne vedem sanatoși.

P.S.Doar Vineri dimineața știu in care avion ma voi urca, si cam unde voi ateriza.Deci pana Vineri nu stiu nici eu.😁

Ficleanu Gabriel-hobby- meniu porc . Mulțumesc

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

Back
Sus