ursuleanvasile
senior
- Scor reacție
- 58
- Vârstă
- 51
Vasile, îmi e drag să mă întalnesc cu oameni ca tine, în toata Bucovina am întalnit oameni deosebiți, ști foarte bine ca distanța pana în Bucovina nu mă împiedică să vin, și chiar dacă vestul țarii și centrul tării l-am neglijat, în inima mea e acolo o particică de Bucovina, și cred cu tarie că sunt foarte mulți oameni care mă apreciază acolo, și cred că dacă tot m-am luptat să aduc TC mai aproape de voi, chiar dacă nu au ieșit "apele" cum au fost planificate, îmi face o deosebita plăcere să dau curs invitației Comitetului Director, prin D-ul Toma și să vin să vă intalnesc, dar nu vreau să creez niciunfel de polemică in răndul vostru, și o să fiu prezent foarte scurt la Sala Polivalentă, dupa care voi petrece timp pentru sufletul meu și voi fi un turist pasionat de frumusețile Moldovei, pe care nu le-am putut admira în nenumeratele vizite, deoarece tot timpul am fost concentrat pe pregatirea câ mai buna a turneelor unde am fost implicat.
MULȚUMESC de susținere, și când am spus ca voi ajunge cu siguranță, mă gandeam la voi, toți cei dragi din parțile lui Ștefan cel Mare.
Mi-e dor de voi.Emi
neaparat si cu telegondola...:roll: