AmaTur: Turneu A "Memorialul Mihai Transmim", Slobozia - 14.10.2017

Neața!
Mă bucur că Gică Vlase face parte dintre acei organizatori cu suflet mare, de Marcel nici nu mai trebuie spus, se stie, felicitări!

Bravo Iulian, multa ambiție pe capul tau!

Am văzut si rezultatele lui Bogdan, mă minunez, nici nu-mi vine să cred ca este posibil o combinatie intre cele trei variante, deși reale dupe câte vad:
- la A+, Baicoi locul 1, alte câteva turnee m-ai "speriat" cu ascensiunea ta;
-acum zero victorii (gr inf);
-2-3...2-3...2-3...2-3...2-3, ce ghinion:))).
Ei lasă, te consolezi cu faptul că prinzi loc în față la TF, oricum , la elite ar fi fost mult prea greu.

Ultima editare:
Salutare! M am simtit foarte bine ,multumesc organizatorilor! Parere personala in ceea ce priveste circuitul amatur: nu excludeti superioarele, amaturul ar fi mai pustiu fără ele! Da, stiu , s a castigat mult timp din punct de vedere logistic dar jucătorul de rând vine pt a i se oferi sansa sa joace cât mai mult! Sa ne revedem sănătoși!:)

Felicitari întregii echipe organizatorice de la Slobozia condusa extrem de atent de Gica Vlase. Turneul a decurs impecabil( nici nu ne asteptam la altceva) ! Felicitari tuturor participantilor!
P.S. : Demonstratie de forta din partea castigatorului de la ELITE - Lukasz Klimas . RESPECT ! ��

Felicitari organizatorilor in frunte cu Gica Vlase; foarte frumos turneul (atmosfera calda, prieteneasca, fair-play...), foarte frumoasa si sala.

Felicitari, Khaled, era si timpul sa castigi un turneu A. De luna viitoare cred ca ne vedem impreuna la Open! :)

Felicitari pentru organizare, totul a fost foarte bine pus la punct și cel mai mult am apreciat faptul ca existau mantinele în lateralul meselor și strigatul "Stop" a fost mult mai puțin folosit.
P. S. Am uitat în vestiar un pantalon de trening gri și un tricou negru de la H&M. Dacă s-au găsit este Ok, dacă nu... asta este.

Felicitări prahovenilor si in special lui Lukasz Klimas, care am inteles ca va retine "arestat" pentru încă un an trofeul amatur la Ploiești. Felicit de asemenea pe Iorgoiu, Plaiasu si Enache, dar nu in ultimul rand pe Vasile Moca, un redutabil jucător, pentru rezultatele excelente. As mai avea de felicitat si organizatorii pentru atmosfera si conditiile excelente si in special pe domnul Vlase.

Da, am citit posturile. Numai vorbe de lauda. Le meritati domnilor, felicitari.

Felicitari Jaouir Khaled - cu care am avut placerea sa joc 2 meciuri in acest concurs.

Back
Sus