In primul rand vreau sa felicit organizatorii pentru turneul de azi. A fost un turneu reusit, frumos, in care m-am simtit excelent. Cu o mica exceptie, care nu are legatura cu organizatorii. Nu o spun neaparat ca sa ma plang, dar astfel de comportamente nu-si au locul la turneele de tenis si daca tac din gura inseamna ca sunt complice.
Este vorba despre Stefan Mihaela. Desi am castigat cu 3-0 meciul cu ea, a fost cel mai urat meci pe care l-am jucat in circuitul Amatur. Mi-a pierit pofta de a juca tenis.
A inceput cu o intarziere destul de mare, desi stia ca trebuie sa jucam. Nu am inteles de ce, dar zic na, o fi obosita.
Apoi dupa fiecare punct, tragea de timp undeva la minim 15 secunde. Se ducea si vorbea cu cineva de pe margine. Nu stiu cat e de regulamentar, dar este foarte enervant si frustrant sa vrei sa joci si ea sa refuze jocul. Am inteles ca e tactica ei de a ma scoate din forma, de a ma enerva. I-am spus sa jucam sa nu mai tot traga de timp si se purta de parca eu sunt ala nesimtit, ca o reped.
Lasand la o parte ca atunci cand trebuia sa-mi dea mingea sa servesc, o arunca pe sub masa sau pe unde-i venea, intr-o scarba de nedescris (aici a reusit sa enerveze doi jucatori de la Open, care se incalzeau o masa mai in spate, dandu-le si lor mingea in aceeasi scarba), in setul doi, dupa ce s-a incheiat setul, cu 13-11 parca, a inceput sa ma acuze ca am servit de doua ori la rand. Deci alta mizerie marca Mihaela Stefan.
Evident ca meciul s-a terminat cu un limbaj vulgar din partea ei la adresa mea, pentru punctele pe care i le-am luat cu ajutorul fileului. Chiar sunt cunoscut in circuitul Amatur ca masluiesc fileul inainte de meci ca sa-mi fac viata usoara.
E pacat ca un sport asa frumos care de regula se desfasoara intr-un spirit de fair-play, are parte de oameni cu asemenea comportament.
Nu stiu daca organizatorii de turnee vor face ceva in privinta ei, dar eu o voi taxa de fiecare data cand voi avea ocazia. Ori isi schimba comportamentul ori nu mai vine la turnee.