AmaTur: Turneu A "Memorialul Mihai Transmim", Slobozia - 31.03.2018

Din Bacău la avansați Mușat Viorel.Mult succes participantilor

Buna ziua. Se inscrie la categoria ''Incepatori'' Ion Radu din Slobozia (nou). Multumesc frumos.

Din Călărași
Mandru Ionel - open
Vasile Marius - open
Balan Ionel - open ( daca se incadreaza, nu stiu media punctelor, daca nu....- elite )

Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk

Din Călărași
Mandru Ionel - open
Vasile Marius - open
Balan Ionel - open ( daca se incadreaza, nu stiu media punctelor, daca nu....- elite )

Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk

M-am uitat acum pe clasament....Mandru Ionel si Vasile Marius se pot inscrie la avansati, daca nu mai sunt locuri la open ....Balan ramane pentru elite.
....desi, din ce vad eu, nu mai sunt locuri nici pentru lista de asteptare....:lol:

Se suplimentează numărul de mese la 22 și numărul de locuri la 3 din cele 4 categorii, astfel:
1. Elite 36 jucători 42 jucători;
2. Open 48 jucători 54 jucători;
3. Avansați 48 jucători
4. începători 36 jucători 42 jucători;

Cele două mese suplimentare vor fi amplasate în Sala de antrenament situată la 30 de m de Sala Sporturilor: suprafață de joc - Taraflex, 60 mp/masă.

Se retrage cu parere de rau Visan Bogdan, a aparut ceva neprevazut in weekend-ul respectiv. :(

Bafta tuturor!

Se retrage (accidentat) Pascu Răzvan. Va doresc succes!

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Cu părere de rău, se retrage Barac Andreea. Probleme de transport. Mulțumesc!

buna seasra tuturor,buna seara domnule giosan,buna seara domnule vlase.se anunta un turneu foarte tare cu veleitati de a plus.daca tot au fost suplimentate locurile de la elite poate luati in calcul o alta suplimentare la 48 de locuri ,dat fiind valoarea jucatorilor care se inscriu aproape in fiecare ora si care se vor inscrie cu siguranta si in zilele ramase pana la data limita.ne mai inghesuim mai tragem de noi doar sa fie primiti si ceilalti.si parca 48 se imparte mai corect la 6.toate gandurile bune !

buna seara tuturor,buna seara domnule giosan,buna seara domnule vlase.se anunta un turneu foarte tare cu veleitati de a plus.daca tot au fost suplimentate locurile de la elite poate luati in calcul o alta suplimentare la 48 de locuri ,dat fiind valoarea jucatorilor care se inscriu aproape in fiecare ora si care se vor inscrie cu siguranta si in zilele ramase pana la data limita.ne mai inghesuim mai tragem de noi doar sa fie primiti si ceilalti.si parca 48 se imparte mai corect la 6.toate gandurile bune !

Back
Sus