AmaTur: Turneu A "Memorialul Nicușor Bulubașa", Comănești - 12.10.2019

Clasament începători

1.
Miklos Botond - Miercurea Ciuc.jpg
Miklos Botond - Miercurea Ciuc
2.
Pirvu Cornel - Moinesti.jpg
Pirvu Cornel - Moinesti
3 -- 4
Gita Dan - Sfantu Gheorghe.jpg
Gita Dan - Sfantu Gheorghe
Colceru Paul - Comanesti.jpg
Colceru Paul - Comănești
5 -- 8
Bobu Stefan Minodor - Targu Neamț
Luca Ioan - Piatra Neamț
Marinescu Crenguta - Onesti
Aldea Sandrino - Comănești
9 -- 12
Musat Viorel - Bacău
Ambrus Zoltan - Miercurea Ciuc
Catana Vasile - Bacău
Filip Cristi - Comănești
13 -- 17 0v gr.sup.
Rogin Florin - Piatra Neamț
Beke Hunor - Miercurea Ciuc
Bucurel Claudiu - Comănești
Herciu Iustin - Comănești
Pentrunjel Lucian - Margineni
18 -- 21 0v gr.inf.
Lovin Eugen - Moinesti
Irimia Viorel - Comănești
Grosu Gheorghita - Targu Neamț
Botezatu Sorin - Comănești

Felicitări echipei de OAMENI de la Comănești..pt onorurile si omagiile aduse OMULUI ...BULUBASA NICUSOR..DUMNEZEU SĂ -L AIBĂ- N PAZĂ SI SĂ- L ODIHNEASCĂ- N PACE...Să încercăm să ni l amintim si să l pomenim cât mai mult cu putință..

Felicitări Comănești !Sunteti o familie foarte unita și ne bucurăm ca suntem prieteni voștri 💕Dumnezeu să-l ierte pe Nicu .Echipa din Bacău

Mulțumim primăriei Comănești pentru sală, Gabriel Darie pentru delicioasa tocana de capriță, Buliga Silviu butoane, Marcel Giosan prezență, Ionuț Motoca instalatii, Ionuț B?rsa camioane, prietenilor ajutor, Bacău - Vorona-gestul nemaipomenit, felicitări câștigătorilor. Vă mai asteptam.

Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk

l-am cunoscut foarte bine si-l am in memorie pentru totdeauna..........

Felicitări Lazlo Levente!!! A lipsit puțin de tot!
Felicitări Mikl?s Boti pentru primul aur !!!

Echipa din Comănești este, cred, cel mai bun exemplu pentru a intelege expresia „omul sfinteste locul”. De fiecare data m-am simtit extraordinar aici, dar sambata a fost, parca, un „vis frumos” in Romania zilelor noastre. Mi-e greu sa exprim in cuvinte emotiile care m-au incercat in aceasta superba zi... Pot spune doar ca ma inclin in fata unor Oameni cu Inima Mare!!! Va multumesc ca existati! Pierderea suferita nu a facut decat sa va lege si mai mult.

Bine spui. Felicitările mele pentru organizarea de la Comănești. Mîncarea excelenta. Oameni minunați. Dumnezeu să îl ierte pe colegul și prietenul nostru.

Tricoul Xiom și prosopul Butterfly "este" ale mele!
Berile de căciula cui le "sparg"?

Back
Sus