rogerpustiu
senior
Am și eu o întrebare pentru organizatori.Cand se actualizează listele de înscrieri? Am făcut câteva înscrieri duminică și nu se mișcă nimic încă după 3 zile .Suntem probabil pe lista de așteptare sau nu să știm cum ne organizăm.
Bună dimineața! ...abia astăzi voi posta listele după ultima actualizare a clasamentului!...datorită unor erori/bug-uri din fișierul excel prin intermediul căruia se introduc datele și se actualizează înscrierile, nu am mai urcat pe forum listele actualizate deoarece acestea nu se afișau corect!..până spre seară veți vedea pe forum toate listele cu cei înscriși de la toate categoriile!...între timp unii oameni mai și muncesc!....iar unii au chiar două job-uri, așa ca mine!...deci sunt zile în care nu am mai avut timpul să mă ocup de aceste actualizări ale listelor de înscriși!....toți cei care v-ați înscris după postul 169 unde am urcat listele sub formă de poze, vă veți regăsi pe listele actualizate de astăzi!...vă rog să aveți răbdare și astfel totul va fi în regulă!....vă doresc tuturor mult succes și vă așteptăm cu drag la turneul de la Comănești!
[ SILVIU BULIGA - (nu doar) organizator tehnic ]