AmaTur: Turneu A Memorialul "Nicușor Bulubașa", Comănești (BC) - 9.10.2021

Va salut din cel mai vestic orasel Sannicolau Mare/ Timis! Va multumesc Oameni minunati pentru succesul acestui Turneu! Ati fost la inaltime!Sa ne revedem sanatosi!
Dupa un parcurs de cca 14 ore in sala am mai avut si 7 ore de condus pina la destinatie! FELICITARI FELICITARI BRAVO!

Felicitări Marius ! într-adevăr e foarte obositor ce faci. Mai ia-ți și tu o cameră la hotel, că n-o fi foc.

Vă rog să-mi ziceți dacă vă aparține
cdc5f4aea498671dbde989e8734ec2a9.jpg

Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk

Felicitări Marius ! într-adevăr e foarte obositor ce faci. Mai ia-ți și tu o cameră la hotel, că n-o fi foc.

Domnul Titi,si-a luat ,chiar mi-a lăudat locația domnul Marius ,dar la ?ntoarcere după doar locuri pe podium pompează adrenalina în el și 7 ore le face cât ?ntorci clepsidra,felicitari maestre Marius Mitar :encouragement::encouragement::encouragement::encouragement:

Domnul Titi,si-a luat ,chiar mi-a lăudat locația domnul Marius ,dar la ?ntoarcere după doar locuri pe podium pompează adrenalina în el și 7 ore le face cât ?ntorci clepsidra,felicitari maestre Marius Mitar :encouragement::encouragement::encouragement::encouragement:
Sarumina' Multumesc! Chiar asa este! 5/6 ore minim adrenalina e sus de tot! Am plecat la 22.15 din sala! La 5.02 ajuns la Sannicolau Mare! Si mai mergea .....! Toate cele bune! Sa ne revedem sanatosi!

- MEMORIALUL - NICUSOR BULUBASA - EDITIA A DOUA - 09 - OCT - 2021

upload photo
- NICUSOR BULUBASA
- VEI MURI DEFINITIV DOAR ATUNCI CAND NU VEI MAI EXISTA IN MINTEA SUFLETUL SI AMINTIRILE NICIUNUI OM CARE TE-A INDRAGIT CAT AI FOST IN VIATA
- INTREAGA FAMILIE AMATUR SE VA INGRIJI CA ACESTE MEMORIALE SA EXISTE LA INFINIT PENTRU CA TU SA POTI FI APROAPE DE NOI VESNIC

- MEMORIALUL NICUSOR BULUBASA
Prin conditiile de exceptie puse da dispozitie jucatorilor la care s-a adaugat o buna organizare a turneului ... ( gazde primitoare - gustari, meniu si alte ... alea, alea foarte gustoase si bune ) ... au facut cinste cu brio acestui eveniment.

- SALA SI DOTARILE ... DE EXCEPTIE

free picture upload

- CENTRUL DE CONTROL SI LOGISTICA AL TURNEULUI

upload images for free

- Multumim echipei de la VIVA reprezentata foarte eficient de Tiberiu si Darius pentru efortul pe care l-au facut ca toti jucatorii prezenti la turneu care au dorit sa-si inoiasca echipamentul sau sa schimbe ceva la paleta ... sa poata alege dintr-un bogat sortiment de produse de foarte buna calitate

Back
Sus