Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu AMemorialul "Nicusor Bulubasa"ed Iv -Comanesti, sambata 07.10.2023
Buna ziua, va rog verificati de ce Bobe Ionel nu apare pe lista la Hobby, l-am inscris pe data de 26.09.
Va rog sa il includeti pe lista tinand cont de data si ora la care a fost trimis mesajul cu solicitarea inscrierii acestuia.
Multumesc!
Buna ziua, va rog sa verificati din nou, Bobe Ionel nu apare pe lista la Hobby. Va rog sa il adaugati luand in calcul data cand am trimis primul mesaj pentru inscriere, 26.09. Multumesc!
Buna ziua, va rog sa verificati din nou, Bobe Ionel nu apare pe lista la Hobby. Va rog sa il adaugati luand in calcul data cand am trimis primul mesaj pentru inscriere, 26.09. Multumesc!
Buna seara, multumesc frumos pentru rezolvarea prompta a problemei dar din pacate jucatorul doreste retragerea, pt ca atunci cand a vazut ca nu mai apare pe liste si.a schimbat programul la munca si nu mai poate veni. Asa ca:
Se retrage Bobe Ionel, Faurei - Hobby
Multumesc pentru intelegere si suport!
Seara frumoasa!
Dl. Miron Cristi are mp=11.5, dar se afla pe lista de asteptare la Hobby. Conform datei de inscriere ar trebui sa fie pe tabloul principal la Avansati.