AmaTur: Turneu A Memorialul "Nicusor Bulubasa"ed Iv -Comanesti, sambata 07.10.2023

Buna ziua, va rog verificati de ce Bobe Ionel nu apare pe lista la Hobby, l-am inscris pe data de 26.09.
Va rog sa il includeti pe lista tinand cont de data si ora la care a fost trimis mesajul cu solicitarea inscrierii acestuia.
Multumesc!

Buna ziua, va rog sa verificati din nou, Bobe Ionel nu apare pe lista la Hobby. Va rog sa il adaugati luand in calcul data cand am trimis primul mesaj pentru inscriere, 26.09. Multumesc!

Buna ziua, va rog sa verificati din nou, Bobe Ionel nu apare pe lista la Hobby. Va rog sa il adaugati luand in calcul data cand am trimis primul mesaj pentru inscriere, 26.09. Multumesc!

Buna seara, multumesc frumos pentru rezolvarea prompta a problemei dar din pacate jucatorul doreste retragerea, pt ca atunci cand a vazut ca nu mai apare pe liste si.a schimbat programul la munca si nu mai poate veni. Asa ca:

Se retrage Bobe Ionel, Faurei - Hobby

Multumesc pentru intelegere si suport!
Seara frumoasa!

Dl. Miron Cristi are mp=11.5, dar se afla pe lista de asteptare la Hobby. Conform datei de inscriere ar trebui sa fie pe tabloul principal la Avansati.

Wild cardurile acordate de gazde la categoriile Hobby si Avansati sunt

Hobby:
Irimia Viorel-Comanesti
Luca Ioan-Piatra Neamt

Avansati
Irimia Tudorel-Onesti
Miron Cristi-Onesti

Il rog pe dl Miron sa confirme ca a luat cunostinta de transferul la Avansati,conform MP

Ultima editare:
Bună ziua! Se retrag, din motive obiective, Tibirna Andrei, elite și Tibirna Petru hobby! Succes competitorilor !

Back
Sus