Dragi prieteni, subscriu celor spuse anterior.
Doar cuvinte de lauda la adresa organizatorilor si a participantilor. A fost un turneu foarte bine pus la punct, cu participare numeroasa si de mare calitate, alaturi de prieteni si de noi prietenii, cu trairi intense de bucurie si cu pareri de rau (aici vreau sa mentionez faptul ca de data aceasta nu m-am ridicat la nivelul asteptat de prietenii, colegii si suporterii care m-au sustinut si pe care i-am simtit alaturi).
Nu am sa repet aceleasi lucruri care au fost evidentiate mai sus referitor la conditiile de joc si care au foarte bune sau care au fost remediate la timp, tocmai pentru a oferi participantilor posibilitatea de a se simti cat mai bine la masa de joc. Vreau doar sa subliniez faptul ca pe langa organizatori si toti cei care s-au implicat la acest turneu pentru a-l aduce la un nivel neasteptat ( sa tinem cont ca este primul organizat pt unii...), au existat alti "oameni" pe care poate unii nu i-au vazut dar prezenta lor s-a facut simtita... aici ma refer la doamna care a facut curat la toalete ... era in permanenta acolo... curatenia, sapun, hartie ... nu au lipsit in niciun moment... Felicitari si multumim! Deci, se poate...
Avem o comunitate de iubitori ai tenisului de masa destul de mare in Cluj si cu totii ne-am bucura daca acesta "reusita" a Voastra se va repeta cat de des.
Felicitari tuturor, in special nucleului

si multumim pentru tot ce ati facut. Sunteti grozavi!
Mii de multumiri prietenilor care mi-au transmis caldura si suportul lor, fiindu-mi alaturi pana la final !
In final, vreau sa cred ca domnul Paneth Farkas a primit onoarea si stima pe care i-am adus-o toti in aceste doua zile pline si poate ca am primit "confirmarea" Dansului, prin caldura si lumina razelor de soare de care am avut parte.
Sper sa ne revedem cat de curand... pana atunci, voie buna!