cristea1987
senior
Cristea Virgil-Cugir-Amatori
Kromek Iulian-Cugir-Amatori
Oniga Petre-Cugir-Amatori
Kromek Iulian-Cugir-Amatori
Oniga Petre-Cugir-Amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Inscrieri Open - on 29.09.2013 at 09:05:52
1. Gogu Gabriel - Cluj Napoca - 3
2. Apian Florin - Bistrița - 16
3. Florescu Eleodor - Deva - 23
4. Maxim Valentin - Cluj Napoca - 24
5. Sipos Nandor - Targu Mureș - 30
6. Sicoe Rodica - Cugir - 37
7. Mocean Dan - Cluj Napoca - 38
8. Zidar Victor - Reghin - 41
9. Pop Cosmin - Turda - 42
10. Simion Boby - Cluj Napoca - 64
11. Zbancu Leo - Deva - 74
12. Craciun Calin - Oradea - 91
13. Camarasiu Tiberiu - Cluj Napoca - 151
14. Hudusan Andreea - Targu Mureș - 225
15. Iusan Mircea - Cluj Napoca - 236
16. Varga Krisztina - Targu Mureș - 307
17. Vari Bela - Cluj Napoca - 370
18. Rusu Calin - Cluj Napoca - 387
19. Sipos Renata - Oradea - 399
20. Hotico Ciprian - Sighetu Marmatiei - 531
21. Motoroiu Marcel - Dej - 581
22. Simon Csaba - Targu Mureș - 595
23. Tincu Catalin - Hunedoara - 658
24. Tarlea Adrian - Deva - 739
25. Neiconi Sabin - Hateg - 787
26. Carpaci Alexandru - Ludus - 831
27. Mureșan Florin - Deva - 954
28. Mathe Mihai - Ludus - 1110
29. Deaconu Alin - Deva - 2172
30. Ferenczi Zita - Cluj Napoca - 2918
Simon Csaba are drept de participare,daca nu a jucat la etapa de divizia A?Daca are voie,atunci Simon Csaba-Open!
ba da ierbar mai iesti!1Si eu imi doresc sa joc cu ele , din pacate nu se poate in inferioare ,asa ca vreau cu Alexandra in superioare si cu Nasta in eliminatorii:"va zapacesc fetelor". Am iarba de aia spurcata ! hahahaha!
sper ca va referiti sTRict la orasul cluj napoca si nu si la alte oRase din judet ,.. Daca da atunci trebuie sa dechidETI alt topic pe aceasta tema deoarece acest lucu trebuie discutat in alta parte nu aici pe un topic de concurs !! Nici macar nu trebuia sa postati aici acest subiect !! SI CU RESPECT VA SPUN ALEGETI CU GRIJA CUVINTELE NU JIGNITI FARA ROST !atentie! Catre toti organizatori(si nu numai).d-lor,stiti ca la orice concurs,organizat si punctat in amatur,se achita o taxa,stabilita pt.anul 2013?vad,si nu ma mira,ca din cluj,cel mai ..sonor,,oras al amaturului,nimeni nu achita nimic.sunteti stat in stat?sau ne ignorati pe fata?pe bodeanu il ignorati,pe botarca nu il luati in seama,pe apian il infasurati cum vreti,iar de ceilalti va doare-n......personal nu dau doi bani pe voi,nu-i meritati,va intereseaza profitul....il aveti...dar respect....nu meritati.aceste cuvinte le adresez doar organizatorilor din cj.
Florine, mai sunt cateva zile si se pare ca ramane cum am mai spus, "cainii latra, ursul trece", iar la sfarsit ne plangem ca nu se respecta regulamentul. Este clar , Dl Toth nu vrea sa-l respecte , face ce vrea, numai ca ceilalti trebuie sa-l respecte (Comitetul Director), asadar este absolut necesar sa ne spui ce se intampla in astfel de situatii. Nu este nici un secret ca in conditiile in care se incalca regulamentul (cu rea-credinta) se poate ca turneul sa fie in afara clasamentului AmaTur.Cred ca vrem cu totii sa avem un turneu frumos, mai ales ca este si Memorial totodata, asa ca n-are rost sa-l stricam din cauza unor orgolii mai mult sau mai putin justificate.
Nu se poate incalca un regulament pe o tema doar pe motiv ca s-a mai incalcat pe alta tema - ceea ce aici chiar nu este cazul, turneele de la Bacău si Cluj fiind programate deodata inca de anul trecut, doar ca atunci nu si-a pus nimeni problema distantei (pana n-am verificat pe harta, nici eu n-am crezut ca-s mai putin de 400 km intre ele).
Dar, cum ziceam, sint doua chestiuni diferite si nu se pot accepta jucatori de divizie la Amatori pe motivul unei probleme de distanta intre turnee.
Fiecare le cunoastem pe Alexandra si Nasta, stim ca nu li s-a schimbat brusc valoarea, dar nici nu va mai conta atunci cand vor bate pe unul-altul, acestia vor reclama ca au incasat-o de la doua divizionare si nu de la doua amatoare care abia au promovat.
In concluzie, daca vreti sa nu aveti contestatii (si vor fi), recomand sa le inscrieti conform regulamentului - la Open.
Aveti dreptate domnule Gelu , dar nu cred ca puteti "pedepsi" atatia oameni inscrisi din cauza unor neintelegeri cu organizatorul acestui turneu.Presupun ca acesti oameni care s-au inscris si vin de la sute de km au venit cu buna stiinta ca au fost probleme si sunt constienti de posibilitatea de a juca impotriva acestor tinere, dar iubirea pentru tenis si socializare, revederea oamenilor dragi ii face sa depaseasca alte aspecte.Florine, mai sunt cateva zile si se pare ca ramane cum am mai spus, "cainii latra, ursul trece", iar la sfarsit ne plangem ca nu se respecta regulamentul. Este clar , Dl Toth nu vrea sa-l respecte , face ce vrea, numai ca ceilalti trebuie sa-l respecte (Comitetul Director), asadar este absolut necesar sa ne spui ce se intampla in astfel de situatii. Nu este nici un secret ca in conditiile in care se incalca regulamentul (cu rea-credinta) se poate ca turneul sa fie in afara clasamentului AmaTur.
Comitetul Director si-a exprimat pozitia fața de aceasta problema (Dan Bodeanu si Sorin Botirca), mai ramane sa hotarasti ce si cum se puncteaza acest turneu.
Cer scuze clujenilor, care dintr-un motiv sau altul se simt lezati de aceasta postare, dar va rog sa tineti cont ca organizatorii trebuie sa va respecte si nu "sa faca ce vor muschii lor".
Eu sunt mai direct.Florin,treci turneul la competitii si nu-l puncta.Florine, mai sunt cateva zile si se pare ca ramane cum am mai spus, "cainii latra, ursul trece", iar la sfarsit ne plangem ca nu se respecta regulamentul. Este clar , Dl Toth nu vrea sa-l respecte , face ce vrea, numai ca ceilalti trebuie sa-l respecte (Comitetul Director), asadar este absolut necesar sa ne spui ce se intampla in astfel de situatii. Nu este nici un secret ca in conditiile in care se incalca regulamentul (cu rea-credinta) se poate ca turneul sa fie in afara clasamentului AmaTur.
Comitetul Director si-a exprimat pozitia fața de aceasta problema (Dan Bodeanu si Sorin Botirca), mai ramane sa hotarasti ce si cum se puncteaza acest turneu.
Cer scuze clujenilor, care dintr-un motiv sau altul se simt lezati de aceasta postare, dar va rog sa tineti cont ca organizatorii trebuie sa va respecte si nu "sa faca ce vor muschii lor".
Zici ca este mai bine sa incalcam si dupaia sa analizam !? Ai si o solutie in astfel de cazuri, sau la prima vedere crezi ca vrea cineva sa pedepseasca pe altcineva. Problema pe fond are alta conotatie, si daca nu se stie va aduc la cunostinta sau va reamintesc:....
Sugerez ca dupa finalizarea turneului sa se analizeze situatia si impreuna cu restul, sa evaluati daca vor exista probleme si sa se ia o decizie pentru viitor, una care sa nu afecteze amaturistul care se inscrie la turneu cu inima deschisa.
Nu contest ca aveti dreptate si ca trebuie facut ceva in privinta asta, dar am o intrebare...noi ce facem?Zici ca este mai bine sa incalcam si dupaia sa analizam !? Ai si o solutie in astfel de cazuri, sau la prima vedere crezi ca vrea cineva sa pedepseasca pe altcineva. Problema pe fond are alta conotatie, si daca nu se stie va aduc la cunostinta sau va reamintesc:
Dl Bodeanu si-a anuntat demisia in cazul in care dl Toth recurge la ambitia personala de a NU respecta regulamentul si de a baga jucatori de open peste cei amatori.
Intrebare: Ce este mai simplu? Sa respectam regulamentul sau sa o luam care-n cotro?
Analizele de dupa sunt tardive, in concluzie nu mai ajuta la nimic. Daca trebuie sa ne complacem sau sa facem compromisuri ?i aceasta situatie va transmit ca multi organizatori isi vor baga picioarele si nu sunt putini cei cu care am discutat de demisia dl Bodeanu vs ambitiile pesonale ale dlui Toth.