Salutare tuturor,
mai sunt 3 zile pana la startul unui turneu care se anunta a fi grozav! Un "memorial" care vine sa-l cinsteasca pe probabil cel mai mare si mai titrat antrenor al Romaniei.
Prin urmare, ma simt dator sa-l onorez macar cu cateva randuri scrise aici ... si-mi aduc aminte cu placere de un moment din copilaria mea, cand la finalul unui meci de divizie la debutul meu ca junior in Superliga Romaniei de seniori, cand am primit personal de la Dansul o minge cu semnatura personala si mi s-a parut atunci un WOW... ce sa mai spune acum dupa vreo 25 de ani...
Prin urmare... va doresc succes tuturor si felicitari prietenilor mei pentru organizare si implicare!
Rugaminte pe viitor, daca-mi permiteti. Lasati orgoliile si dusmaniile si bucurati-va de sport, de intalnirea prietenilor, de tot ceea ce inseamna acest "fenomen"! Nu stricati cu vorbe aruncate in ceea ce altii au cladit in ani de zile. Apreciati si respectati organizatorii turneelor pentru eforturile depuse si de care foarte multi dintre voi nu stiti ce inseamna... (iertare dar nu m-am putut abtine )
Succes tuturor si voie buna! Sa ne vedem sanatosi!