Salutare. Ma mir ca mingile Gambler *** sunt asa de apreciate si deja m-ati facut curios, pentru ca si eu caut sa cumpar mingi de antrenament. Pana acum, dupa ceva cautari pe site-uri straine in special, principalele mele optiuni sunt: 1. DONIC COACH (1 leu bucata la bucata pe tenismasa.ro), 2. JOOLA MAGIC TRAINING (1,10 lei bucata la sac de 100 bucati pe ttsport.ro) si 3. YASAKA SUPERIOR (1,02 lei bucata sac de 144 bucati pe ttmall.ro). Am doi prieteni care au astfel de mingi: unul are DONIC COACH iar altul are JOOLA MAGIC. Am jucat cu ambele mingi si mi se par absolut excelente pentru antrenament (chiar nu pot sa ma hotarasc ce sa cumpar!?

)
Mentionez ca de obicei joc cu DONIC *** si Butterfly ***, care evident sunt mai bune dar si pretul este pe masura (nu-mi permit astfel de mingi pentru antrenament).
Chiar sunt mai bune mingile Gambler *** decat Donic Coach sau Joola Magic? Am vazut pe forumurile de afara ca sunt mult mai slab cotate in special in ce priveste sfericitatea, care de multe ori nu este chiar ok. Se pare ca cele mai bune mingi de antrenament ar fi DHS ** insa nu prea gasesc sa cumpar pe la noi. Cele doua tipuri de mingi care le-as gasi usor si la noi (Donic Coach sau Joola Magic) au deja o oarecare "traditie" ca si mingi de antrenament fiind bine apreciate in multe review-uri pe forumuri de tenis de masă si mai ales, aspect deloc de neglijat, sunt mult mai ieftine decat mingile Gambler (1.38 lei bucata la sac de 36 buc pe ttmall.ro) !!??