Încep prin a va felicita pentru ospitalitate, insa dupa cum si domnul Gelu a mentionat,vreau sa atrag atenția asupra unor aspecte care se abat putin de la regulament:
- Regulamentul prevede ca grupa de 7 se poate într-adevăr organiza daca sunt 19 jucatori înscriși, in condițiile in care acest fapt este menționat in descrierea turneului cu lel puțin 72 de ore înainte de începere turneului, in situația de față, postarea fiind făcută sâmbăta la ora 19:12 (aproximativ 14 ore înainte de start).
- In situația dată, jucătorul este in probabilitatea de:
- a nu afla de modificarea privind organizarea grupelor , fiind pus in fața faptului implinit (ceea ce s-a si întâmplat)
- a afla de modificare, insa in caz de retragere nemulțumit fiind modificare, va fi penalizat in caz de retragere, perioada in care s-ar fi putut retrage fără penalizare fiind trecută.
- Regulamentul prevede ca in situația organizării unei grupe de 7, primele trei meciuri ale acelei grupe trebuie sa se joace simultan pe toate cele trei mese destinate categoriei, lucru care nu s-a întâmplat. Mai mult decât atât nici ordinea desfășurării meciuri nu s-a putut respecta.
Bineînțeles ca fac aceste precizări, în urma unor frustrări cauzate de faptul ca am fost in situația sa joc in aceasta grupă de 7 si fiind unul dintre necalificați, ceea ce nu scuză in niciun fel faptul ca am jucat slab. (Asta fiind doar problema mea).
Situația ar fi putut ușor evitata daca se organizau 4 grupe de cate 5, respectiv 4 jucatori, mai ales ca a existat si a 4-a masă disponibila.
Las in continuare extras din regulament in scopul celor detaliate mai sus.